Over Ons

Wie is Design A Gift ?

Design A Gift levert Relatiegeschenken en Promotionele artikelen die op maat ontworpen of samengesteld zijn voor de klant.
Onze internationale connecties zorgen ervoor dat u een artikel krijgt wat origineel is, wat bij uw bedrijf past en wat afgestemd is op de doelgroep die u wilt bereiken.

U kunt op de link in de topbar drukken om in een nieuw venster de artikelen te bekijken. U kunt hier niet perongeluk bestellen. Wel kunt u na het afdrukken van de offerte deze tekenen en naar ons faxen. Na ontvangst van de offerte maken wij eerst een opdrachtbevestiging voor u. Nadat u ook het artwerk en/of logo emailt ontvangt een een virtueel voorbeeld van het artikel. Pas na goedkeuring van het virtuele voorbeeld wordt de order ingezet.

Ons Doel

Om uw vaste leverancier van Relatiegeschenken en Promotie artikelen te worden. Wij willen dit bereiken door u in alle aspecten kwaliteit en service te leveren.

Nieuws brief

Op bepaalde tijden zenden wij een nieuwsbrief uit naar onze klanten en toekomstige klanten. In deze nieuwsbrief staan aanbiedingen die alleen voor deze groep beschikbaar zijn. Wilt u ook van deze aanbiedingen gebruik maken en onze nieuwsbrief ontvangen die ongeveer eens per maand uitkomt? Klik dan op de volgende link om u aan te melden. Aanmelden


Als Relatiegeschenk:

Promotie Artikelen Tip:


Importeurs Catalogi

U kunt uw promotieartikel of relatie geschenk niet vinden? Kijkt u dan in deze Categorie. Hier vind u de catalogi van importeurs zoals BiC, Norwood etc. Ziet uu het artikel wat u zoekt op deze sites, email ons het artikelnummer of maak een schermkopie van het artikel en email dat. Dan zullen wij dit meteen offreren.


Reclamepennen

Goede bedrukte reclamepennen die vakkundig bedrukt is met uw logo wordt honderden malen gezien en de kost per gezien worden is erg klein. Zet uw contact gegevens op de bedrukte reclamepennen indien u wilt dat de klant contact met u opneemt.