Over Ons

Wie is Design A Gift ?

Design A Gift levert Relatiegeschenken en Promotionele artikelen die op maat ontworpen of samengesteld zijn voor de klant.
Onze internationale connecties zorgen ervoor dat u een artikel krijgt wat origineel is, wat bij uw bedrijf past en wat afgestemd is op de doelgroep die u wilt bereiken.

U kunt op de link in de topbar drukken om in een nieuw venster de artikelen te bekijken. U kunt hier niet perongeluk bestellen. Wel kunt u na het afdrukken van de offerte deze tekenen en naar ons faxen. Na ontvangst van de offerte maken wij eerst een opdrachtbevestiging voor u. Nadat u ook het artwerk en/of logo emailt ontvangt een een virtueel voorbeeld van het artikel. Pas na goedkeuring van het virtuele voorbeeld wordt de order ingezet.

Ons Doel

Om uw vaste leverancier van Relatiegeschenken en Promotie artikelen te worden. Wij willen dit bereiken door u in alle aspecten kwaliteit en service te leveren.

Nieuws brief

Op bepaalde tijden zenden wij een nieuwsbrief uit naar onze klanten en toekomstige klanten. In deze nieuwsbrief staan aanbiedingen die alleen voor deze groep beschikbaar zijn. Wilt u ook van deze aanbiedingen gebruik maken en onze nieuwsbrief ontvangen die ongeveer eens per maand uitkomt? Klik dan op de volgende link om u aan te melden. Aanmelden


Als Relatiegeschenk:

Promotie Artikelen Tip:


Technologie artikelen

Technologie artikelen

Powerbanken andere telefoon accessoires. Promotie Artikelen voor de computer en tablet. Bedrukte technologie artikelen doen het heel goed, uw klant gebruikt deze en kijkt daarbij naar uw logo.

Luidsprekers bluetooth of met een kabeltje zijn promotie artikelen die zich goed laten bedrukken.


Bedrukte Paraplus

Het kan altijd regenen, Zomer, herfst, lente of winter. De bedrukte paraplu als relatiegeschenk wordt altijd gebruikt en gewaardeerd en indien vakkundig bedrukt wort uw bedrijf geadverteerd. Wij raden aan de bedrukking altijd op minimaal 2 panelen te doen. Er zijn vele soorten paraplus en afhankelijk waarvoor u deze wilt gebruiken kunt u de geschikte paraplu selecteren op deze website. Stijl, kleur en opdruk. Maar ook windparaplu, opvouwbare paraplu of sport paraplu zijn keuzes.