De beste cadeaus voor je vriendin

0
135

Het maakt niet uit hoe lang je al in de relatie bent, de druk om je vriendin een uniek cadeau te geven dat ze echt zal gebruiken, is heel reëel. Om nog maar te zwijgen van het feit dat daten midden in een pandemie de zaken op zijn zachtst gezegd behoorlijk ingewikkeld kan maken. Wacht, heeft ze dit al? Je wil natuurlijk wel iets geven waar ze iets aan heeft of wat ze echt mooi vindt. Melano heeft unieke ringen die je aan je vriendin kan geven bijvoorbeeld. Heb je al van de Melano vivid ring gehoord? In dit artikel vind je unieke cadeautips voor je vriendin. 

Toekomstgericht cadeau

Denk bijvoorbeeld aan een cadeau gericht op de toekomst samen. Een leuk cadeau voor je vriendin is bijvoorbeeld een etentje, of koop kaartjes voor een evenement. Denk aan een concert, festival, race of een pretpark. Toekomstige cadeaus voor evenementen zeggen dat je plannen maakt en ze ziet dat zij daar deel van uit maakt. Het is wel bijna zeker dat je vriendin erg blij wordt van een toekomstgericht cadeau. En als ze er niet blij van wordt, kan je jezelf afvragen of ze wel een toekomst met je ziet. Maar geen zorgen, waarschijnlijk is ze er super blij mee. 

'Doet mij denken aan jou' cadeau

In elke nieuwe relatie zul je merken dat je steeds meer aan haar denkt. Sommige van de vreemdste dingen zullen je doen glimlachen en je herinneren wat ze zei of de manier waarop haar ogen samenknijpen als ze lacht. Ze weet dit niet, maar wil graag op de hoogte worden gehouden. Nogmaals, kleine dingen betekenen veel. Begin met het verzamelen van de kleine dingen die je aan haar doen denken, stop ze in een mand of herinneringsdoos en je hebt zojuist een uniek cadeau gemaakt dat ze zal koesteren. Dus wat is nou leuker dan een cadeau waarbij je verteld dat je aan haar dacht daarbij. Moet je denken bij thee aan haar. Vertel haar dat elke keer als je thee inschenkt dat je aan haar denkt en daarom thee cadeau hebt gedaan. In principe kan je dit met veel meer dingen doen. Het komt misschien cringey over, maar geloof mij ze gaat het heel schattig vinden. En schrijf er een leuk kaartje bij en ze is helemaal verkocht. 

Koop iets wat ze wil hebben

Je kan natuurlijk ook gewoon simpelweg vragen wat ze wil hebben. Dat is een kleine moeite en dan koop je sowieso iets wat ze leuk vindt. Maar het jammere is natuurlijk wel dat het hele verrassingseffect eraf is.