De beste cadeautips voor heren

0
157

Het kan best lastig zijn om inspiratie te vinden voor een leuk cadeau voor je man, vriend, vader, broer, zoon of opa. Soms lijkt het alsof hij alles al heeft, of zijn de cadeaus die je tegenkomt gewoon niet leuk genoeg. Gelukkig bestaan er dan ook leuke cadeaubonnen, zoals die van Bongo, zodat je altijd een leuk en memorabel cadeau kunt geven. De mogelijkheden zijn heel uiteenlopend en geschikt voor iedere gelegenheid. Ook als je iemand niet zo goed kent, zit je altijd goed met een cadeaubon. Hier vind je de beste cadeautips voor hem.

Een belevenis

Hoewel een tastbaar cadeau natuurlijk altijd leuk is, zijn de opties daarbij wel gelimiteerd. Hierdoor heb je al snel het idee dat het cadeau voorspelbaar of basic is. Daarom kan het leuk zijn om een belevenis of uitje cadeau te geven. Dit kunnen simpele dingen zijn, zoals een heerlijk ontspannende welnessdag voor jullie samen, een bioscoopavond, een museumbezoek of een etentje. Maar je kunt natuurlijk ook een stapje verder gaan en kiezen voor iets unieks en speciaals zoals een ballonvaart of helikoptervlucht. Ook voor de waaghalzen is er genoeg keus, want je kunt er ook voor kiezen om te gaan racen in een raceauto, een parachutesprong te maken of te gaan indoor skydiven. Ook zijn er bonnen waarmee de keuze nog openblijft. Hiermee kan de ontvanger zelf kiezen wat hij wil gaan doen, zo weet je zeker dat er iets leuks voor hem bijzit.

Op reis

Een klassiek cadeau dat ook altijd leuk blijft is een reis cadeau doen. Je kunt kiezen voor lekker dichtbij, zoals de Ardennen of naar zee, maar ook voor wat verder weg, zoals een city trip naar Londen of Parijs of zelfs een vliegreis naar de zon. De bestemmingen kunnen ook heel uniek zijn, zo kun je bijvoorbeeld een cadeaubon kopen om in een kasteel in Luxemburg te overnachten. Voor reizen zijn er niet alleen veel opties qua bestemming, maar ook in het soort reis. Je kunt met het vliegtuig of met de auto, maar je kunt ook kiezen om een roadtrip te maken in een Volkswagenbusje. Net als bij de andere cadeaubonnen heb je hier wederom open cadeaubonnen waarbij de ontvanger de bestemming zelf nog kan kiezen.

Een uniek cadeau

Met het geven van een cadeaubon weet je zeker dat je een geschikt cadeau voor hem hebt gevonden. De keuze is heel groot en divers waardoor er voor iedereen iets leuks bij zit, waar je ook naar op zoek bent.