De flexibele ICT oplossingen van Allrent

0
56

De professionals van Allrent snappen als geen ander dat er binnen een organisatie soms veranderende ICT behoeften zijn. Denk bijvoorbeeld aan een kort lopend project van enkele weken of maanden waar extra krachten voor ingehuurd moeten worden. Het is misschien minder aantrekkelijk om dan voor deze werknemers dure laptops aan te schaffen die na het project niet meer nodig zijn. Allrent voorziet in deze behoefte door de optie te bieden om laptops, telefoons, videoschermen en andere ICT oplossingen te huren.

 

Een tablet, beamer, laptop of printer nodig?

Allrent biedt verschillende apparatuur aan die je van ze kan huren. Zo hebben ze bijvoorbeeld televisieschermen, laptops en telefoons. Maar ook printers, virtual reality oplossingen en webcams zitten in hun assortiment. Het is mogelijk deze apparatuur voor een langere periode te huren, maar ook voor één dag zijn er meerdere opties. Dat is bijvoorbeeld handig als je heel sporadisch een workshop op locatie moet geven, maar hier niet vast je eigen apparatuur voor hebt. Wil je een laptop huren? Allrent heeft verschillende merken, afmetingen en opslagcapaciteit. Voor ieder bedrijf wat wils.

 

Wanneer is huren handiger dan kopen?

Misschien denk je nu: het is toch veel handiger deze apparatuur zelf aan te schaffen? Dat kan, maar de professionals van Allrent snappen dat behoeftes veranderen. Daarnaast word je ook geholpen met het uitzoeken van de juiste oplossingen en services. Geen vraag is te moeilijk of te gek en er wordt met je meegedacht. Ten tweede, niet ieder bedrijf heeft de financiële middelen dure apparatuur aan te schaffen. Als het dan vervolgens maar voor een korte periode gebruikt wordt en daarna in de kast blijft liggen is dat al helemaal zonde.

 

Hoe werkt het huren van ICT oplossingen?

Neem eerst eens een kijkje op de website van Allrent. Op de website vind je allerlei verschillende apparatuur. Weet je niet precies wat je nodig hebt? Schroom dan niet de telefoon op te pakken en een belletje te plegen voor advies. Vervolgens kan je gemakkelijk een offerte aanvragen voor de apparatuur die je nodig hebt. Als Allrent jouw wensenpakket in kaart heeft gebracht, ontvang je de offerte. Indien je er akkoord mee gaat, kan de apparatuur al binnen een paar uur voor je klaar staan. Dat klinkt makkelijk, toch?

 

Geen trek in het aanschaffen van dure apparatuur of moet je rekening houden met flexibele ICT behoeften in je bedrijf? Neem dan een kijkje op de website van Allrent voor het huren van apparatuur zoals laptops, telefoons en televisie schermen.