De ideale broodtrommel

0
214

Waar je ook heen gaat, een broodtrommel komt altijd wel van pas. Onderweg, in de speeltuin, tijdens een dagje weg en natuurlijk op school. Voor leuke lunchboxen kun je terecht bij Mepal. Met of zonder extra vakje voor een tussendoortje, felgekleurd of met je favoriete karakter, voor iedereen is er wel wat. De mogelijkheden voor een kinderlunch worden hierdoor bijna eindeloos: vers brood en kleurrijk fruit mee? Kies en mix en houdt het gescheiden door middel van het bentobakje.

Lunchen wordt een feestje met een Mepal kinder broodtrommel. Er is veel keuze in kleuren en thema’s. Van broodtrommels met flamingo’s en eenhoorns tot tijgers en paarden maar ook met thema’s zoals Frozen, Paw Patrol en Cars zijn te krijgen bij Mepal. Voor kids is het uiterlijk natuurlijk een van de belangrijkste reden om voor een bepaalde broodtrommel te kiezen, maar daarbij zijn de producten ook nog eens praktisch.

De broodtrommels bevatten een uitneembaar bentobakje. Dankzij het bakje wordt de lunchbox in diverse vakken opgedeeld. Met de aparte vakken blijft alles lekker vers en gescheiden van elkaar. Als je liever geen broodtrommel met vakjes wilt gebruiken, kun je het bentobakje er net zo makkelijk uit halen en heb je alle ruimte voor lekkere boterhammen. Waar je zoon of dochter ook van houdt, met de Mepal lunchbox zit je altijd goed. Met de slimme lunchbox met bentobakje wordt variatie in de schoollunch kinderspel.

Oneindig veel variatiemogelijkheden

Je kunt het bentobakje uit de broodtrommel ook combineren met een fruitbakje voor kinderen. Samen past het precies in de lunchbox. Zo neem je op een gemakkelijke manier kleinere snacks mee en daarbij een bakje fruit. Het bakje is groot genoeg voor één groot stuk fruit of twee kleinere stukken. Daarbij zijn de fruitbakjes en de broodtrommels 100% lekvrij.

Al met al zijn er meerdere voordelen:

  • Je hebt veel mogelijkheden qua kleuren, thema's en variaties met het bentobakje

  • Er wordt ook een vorkje meegeleverd wat natuurlijk erg handig is.

  • Het is geschikt om in de vaatwasser te doen.

  • De producten kunnen wel tegen een stootje.

  • De producten zijn ontworpen voor kinderhandjes en dus erg kindvriendelijk.

Daarnaast draag je ook nog eens een steentje bij aan het milieu. Mepal houdt zich namelijk bezig met duurzaamheid. Het grootste deel van de producten wordt gemaakt van 100% recyclebaar kunststof. De producten kunnen wel tegen een stootje waardoor ze dus lang mee zullen gaan. In plaats van boterhamzakjes en wegwerpflesjes heb je er plezier van op lange termijn.