De leukste cadeaus

0
446

Een cadeau krijgen is natuurlijk altijd erg leuk. Ik zeg niet dat het makkelijker is om een cadeau te ontvangen dan een cadeau te geven. Immers is er niets zo moeilijk dan enthousiast proberen te reageren als je een cadeau echt niets vindt. Echter vind ik dat het uitkiezen van een cadeau voor een ander toch een flink lastige opgave is. Sommige mensen geven wenslijstjes mee, dit is natuurlijk superhandig. Helaas denkt niet iedereen hieraan waardoor je creativiteit wordt getest. Je wilt een leuk cadeau, maar get moet ook praktisch zijn en daarnaast moet het ook nog binnen een bepaald budget vallen. Zodoende geef ik in de blog een aantal voorbeelden van leuke cadeaus.

Secrid Wallet

De Secrid Wallet is een Nederlands product en is superhandig. Het is een soort kleine portemonnee waar pasjes erg gemakkelijk in kunnen worden opgeborgen. Daarnaast is er ook ruimte voor brief- en kleingeld. De portemonnee is in diverse kleuren verkrijgbaar. De Secrid mini wallet, die ik zelf ook heb, is al vanaf 49.95 euro verkrijgbaar. Het fijne van dit cadeau is dat het een praktisch cadeau is dat er erg mooi uitziet en daarnaast ook nog eens voor veel personen een passend cadeau is. Het is namelijk niet alleen voor mannen of alleen voor vrouwen, iedereen zou zo’n portemonnee willen gebruiken.

Gellak set

Als je een cadeau wilt kopen voor een vrouw of een meid zijn make up, sieraden en nagellak natuurlijk altijd leuke cadeaus. Echter wil je wel een speciaal cadeau geven. Zodoende is het leuk om in plaats ban gewone nagellak gellak te kopen. Gellak blijft langer zitten dan gewone nagellak en geeft zodoende een gevoel van een luxer artikel. Wel moet gellak gehard worden met een UV lamp, dus als je gellak cadeau wilt geven en de jarige heeft nog geen UV lamp, is het handig om een gellak set te kopen waar al een UV lamp bij wordt meegeleverd.

Foto op canvas

Als je van die persoon een mooie foto hebt of je hebt een mooie vakantiefoto van de omgeving, is het leuk om deze te laten printen op canvas. De jarige heeft dan altijd een mooie herinnering aan die vakantie. Je kan uiteraard zelf kiezen welke grootte van het canvas jij het best vindt voor de foto. Het is ook mogelijk om foto’s te laten printen of aluminium of glas, maar dit is meestal wat duurder dan de canvas optie.