Een kassa voor je horecazaak

0
118

De horeca: een magische plek. The place to be kan je wel stellen. Dat is hoe jij ook gedacht moet hebben en om die reden heb jij je droom waar gemaakt. Je gaat eindelijk je eigen horecazaak openen! Wat vet! Hoe zit het nu eigenlijk met het kassasysteem dan? Die heb je natuurlijk wel nodig. Kun je gewoon een kassasysteem aanschaffen die ze ook voor de supermarkten gebruiken om het systeem vervolgens aan te passen speciaal voor de horeca? Dat zal niet gaan. De kassa voor een horecazaak moet immers hele andere functies hebben dan een kassasysteem in de supermarkt. Maar wees niet getreurd. In deze korte tekst lees je wat je dan wél moet doen en dat is wel zo prettig.

Een horeca kassa, wat een uitkomst

Het is eigenlijk gewoon heel simpel. Er bestaat namelijk gewoon een speciale horeca kassa. Je hoeft dus helemaal geen creatieve out of the box oplossingen te verzinnen. Het enige wat je hoeft te doen is te zoeken naar een horeca kassa die geschikt is voor jouw zaak. Kijk hiervoor rustig wat rond op het internet en zoek een systeem uit die aan je persoonlijke wensen voldoet. Wat mag je eigenlijk allemaal verwachten dan van zo’n horeca kassa? Wat zijn de verschillen ten opzichte van een normaal kassasysteem? Dat lees je in de volgende alinea.

De functies van een horeca kassa

Bestellingen eenvoudig doorsturen van de tafel naar de kassa en van daaruit weer door naar de keuken. Het wordt mogelijk gemaakt met een horeca kassa. Via een app op de telefoon kan de bediening een bestelling opnemen en deze bestelling doorsturen naar de kassa. Zo houdt de kassa bij welke tafel wat heeft besteld en dus hoeft er niet met verschillende papiertjes gewerkt te worden om de uiteindelijke rekening te kunnen berekenen. Je hoeft de bestelling ook niet op een papiertje naar de keuken te brengen aangezien de kassa een functie heeft om de bestelling naar de keuken te sturen. Verder is het erge gemakkelijk om een lijstje met populaire gerechten te maken zodat deze producten beter vindbaar zijn in het systeem. Alle verschillende orders kun je terugvinden evenals de prijzen van alle gerechten. Een horeca kassa heeft eigenlijk alle functies die je nodig hebt.

Voor je horecazaak moet je dus opzoek gaan naar een speciale horeca kassa. Zo’n kassa heeft alle functies die je nodig hebt zoals het doorsturen van een bestelling en het bekijken van orders.