Telefoonabonnement voor zakelijk of privé

0
223

Wanneer je op zoek bent naar een nieuw telefoonabonnement is het handig om er een paar met elkaar te vergelijken. Op die manier kun je kijken naar welk abonnement aan je wensen voldoet tegen de beste prijs. Straks volgen er een aantal telefoonabonnementen van verschillende providers. Maar nu eerst; waarom zou je een telefoonabonnement verkiezen boven een Sim Only abonnement?

De voordelen van een telefoonabonnement

Als je een telefoonabonnement aansluit, heb je te maken met een aantal voordelen. Zo krijg je bij een nieuw telefoonabonnement, ook altijd een nieuwe of een refurbished telefoon. Die betaal je vervolgens maandelijks af, dus je hoeft niet in een keer een groot bedrag neer te leggen. Er volgen nu een aantal telefoonabonnementen van verschillende providers.

Telefoonabonnementen op een rijtje

Hieronder zie je een overzicht met een aantal telefoonabonnementen.

  • Youfone – 200 minuten, 200 sms, 1000 MB, €6,- per maand en maandelijks opzegbaar.
  • Lebara – 150 minuten, 150 sms, 1000 MB, €6,- per maand, contractduur 2 jaar.
  • Simpel – 100 minuten, 500 sms, 1000 MB, €6,- per maand, contractduur 2 jaar.
  • Ben – 200 minuten, 200 sms, 1000 MB,  €7,- per maand, contractduur 2 jaar.
  • Hollandsnieuwe. – 2500 minuten, 2500 sms, 2500 MB, €8,- per maand, contractduur 2 jaar.

Je kunt zelf kiezen wat je belangrijk vindt. Sms je veel? Dan is het handig om een telefoonabonnement aan te schaffen met veel sms'jes. Gebruik je dit eigenlijk nooit? Dan is het zonde om hiervoor te betalen en kun je het beste een abonnement kiezen met zo weinig mogelijk sms’jes. Ben je juist op zoek naar een zakelijk telefoonabonnement?

Een zakelijk telefoonabonnement

Als je op zoekt bent naar een zakelijk telefoonabonnement, kan dit alleen als je geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel. Er zijn een aantal providers waar je zowel een Sim Only af kunt sluiten als een toestelabonnement. Dit zijn Vodafone, KPN, T-Mobile, hollandsnieuwe en Youfone. Er zijn ook kleine providers waar je alleen een Sim Only zakelijk telefoonabonnement af kunt sluiten, dit zijn Ben, Simyo, Lebara en Simpel.

Vaak is er bij een zakelijk telefoonabonnement ook de optie om deze maandelijks op te zeggen. Tegenwoordig is dit erg populair. Als je een ZZP’er bent, kun je overigens ook bij alle bovengenoemde providers terecht voor een zakelijk telefoonabonnement. Heb je juist een groot bedrijf, en zoek je een mobiele zakelijke oplossing? Lees dan goed de website door van de provider waar jij een abonnement af wilt sluiten, want vaak kunnen ze een oplossing bieden voor zowel mobiele als vaste diensten!