Verschillende jurken die passen bij verschillende gelegenheden

0
387

Als je graag een jurk zou dragen naar een bepaalde gelegenheid zijn er verschillende soorten jurken waaruit je kunt kiezen. Er zijn ontzettend veel jurken, met allemaal hun eigen  print, stof of model. Vaak is het wel zo dat een bepaald model van een jurk het best bij het figuur van jouw lichaam past. Als je een model jurk hebt gevonden wat goed bij jou en je lichaam past, is het slim om in de toekomst meer van dit soort jurken aan te schaffen.

Een jurk die past bij een bruiloft

Als je naar een bruiloft gaat, is de kans groot dat je als vrouw graag een jurk zou dragen. Je wilt dan wel dat de jurk die je draagt past bij de sfeer. Sommige mensen kiezen ervoor om een dresscode te hanteren op hun bruiloft. Als dit niet het geval is, kun je altijd kiezen voor een vrij neutrale kleur. Wit is een kleur die je moet proberen te vermijden als je als gast komt aangezien de bruid waarschijnlijk al een witte jurk draagt. Je kunt zelf beslissen of je een lange jurk wilt aantrekken of dat een kortere jurk toch beter bij je past. Vaak is het wel de bedoeling dat je een jurk kiest die netjes is en er mooi uit ziet. Als bruidsmeisje hoef je je hier geen zorgen over te maken aangezien je de jurk waarschijnlijk samen met de bruid zal uitkiezen. 

Fijne jurken voor op vakantie

Wanneer je jurken voor op vakantie nodig hebt, zijn vooral lichte jurken fijn. Op vakantie is het vaak erg warm en dan wil je wel graag een jurk dragen die lekker luchtig is. Korte jurken zijn op vakantie vaak erg fijn. Ook lange jurken kunnen fijn zijn, maar dan moet deze wel van een fijne stof zijn. Een travelstof jurk zou hier ideaal voor kunnen zijn. Het is namelijk zo dat je in een travelstof jurk niks zult zien van eventuele zweetvlekken. Dit is voor veel vrouwen erg fijn. Op vakantie is het vaak ook erg leuk om jurken aan te hebben met een leuke print, vaak zijn bloemenjurken bijvoorbeeld erg populair op vakantie.

Een jurk die je altijd kunt dragen

Er zijn jurken die voor veel gelegenheden geschikt zijn. Het is erg fijn om een aantal van deze jurken in je kast te hebben. Je kunt deze dan altijd aantrekken als je niet zo goed weet wat je aan moet. Een rode jurk travelstof is hier een goed voorbeeld van. Deze kun je op verschillende manieren combineren, om het of wat chiquer te maken of juist om het simpel te houden. Dit kun je bijvoorbeeld doen door laarsjes te dragen in plaats van sneakers. Vaak heeft een net jasje ook een positieve invloed op je outfit.