Verschillende bieren proberen? Bestel een bierpakket!

0
332

Een biertje op z'n tijd is heerlijk! Zeker nu het weer wat warmer wordt en je, misschien, na je werkdag nog lekker even in de tuin kunt gaan zitten. Maar ook op je vrije avond een biertje drinken is natuurlijk altijd een goed idee. Toch kan het zomaar zijn dat je wel eens zin hebt in iets anders. Dat je wel een biertje wilt, maar niet het geijkte biertje waar je altijd weer naar grijpt. Een bierpakket bestellen is dan een goed idee. Je kunt een bierpakket bestellen met verschillende soorten bier die wel binnen één "familie" horen. Denk dan aan een bierpakket met verschillende blonde bieren of juist verschillende donkere bieren.

Een bierpakket is leuk voor jezelf

Maar het is minstens zo leuk om een bierpakket weg te kunnen geven. Voor een verjaardag bijvoorbeeld of bij een jubileum. Is de ontvanger een echte bierfan? Dan doe je hem of haar daar vast een groot plezier mee. Door een pakket met verschillende soorten bier (én een glas) cadeau te doen verhoog je in ieder geval alvast de feestvreugde. Je kunt met een bierpakket ook heel goed een bierproeverij houden. Laat je hierover informeren met betrekking tot de opbouw van de verschillende bieren.

Een bierproeverij organiseren is meer dan bierdrinken alleen

Ook als je geen expert bent op het gebied van bier, weet je waarschijnlijk precies wat je lekker vindt en waar je hart niet écht sneller van gaat kloppen. Bestel bijvoorbeeld een mega pack IPA en Pale Ale (24 blikjes) en hou een proeverij met je vrienden. Ieder bier heeft z'n eigen verhaal en kenmerkende smaak. Je kunt een bierproeverij organiseren met vrienden en dan alle bieren proberen. Al kan het wat veel zijn om wel 6 blikjes per persoon weg te klokken op een avond. Je smaak raakt daardoor wel wat aangetast. Neem dus rustig de tijd en vul de glazen met mate.

Wat als je geen alcohol drinkt?

Dat was voorheen nog wel eens lastig. Maar tegenwoordig hoeft dat geen probleem meer te zijn. Je hebt nu hele goede, lekkere alcoholvrije bieren. Ook hier kun je een pakket van bestellen. Niet alleen lekker voor degene die nog moet rijden, maar ook voor zwangeren en natuurlijk voor de mensen die uit principe geen alcohol drinken. Er is een bierpakket beschikbaar voor iedereen. Iedere smaak apart of juist allerlei smaken bij elkaar. Je bestelt het pakket heel gemakkelijk online en het wordt al met een paar dagen bij je thuis bezorgd. Mooi op tijd voor het volgende weekend!