Hoe kan ik het beste een polo wassen?

0
829

Een polo ralph Lauren heren is een van de meest bekende en misschien wel gewilde merken in herenkleding. Het merk bestaat echter al tientallen jaren, zijn hun poloshirt ontwerpen in de loop der jaren dan niet weinig veranderd? Er zijn talloze ontwerpen verschenen toch blijft het klassieke poloshirt een van de meest populaire. Deze shirtjes zijn de meest voorkomende en meest herkenbare polo’s ter wereld. Poloshirts zijn niet alleen voor op het werk of de golfclub, ze zijn ook een geweldig fashion statement voor in het weekend. Poloshirts kunnen zowel door mannen als vrouwen en kinderen gedragen worden, de shirts zijn comfortabel en vooral stijlvol om te dragen.

Het benodigde shirt voor iedereen
Elke man heeft een mooie Ralph Lauren polo nodig. Of natuurlijk een obey hoodie. De kwaliteit van de stof is wat een het merk zo uniek maakt; het moet dik zijn en stevig aanvoelen, maar soepel en zacht genoeg voor de huid. Ralph Lauren-overhemden voor zijn vakkundig gemaakt van piqué katoen en verfraaid met een elegant logo of heldere, kleurrijke kleuren voor een verfijnde twist. Het klassieke witte poloshirt is altijd een goede keuze om te dragen mocht je door de bomen het bos niet meer zien.

Lang mooi laten blijven
Je wilt natuurlijk dat je nieuwe poloshirt zo lang mogelijk mooi blijft. Hieronder staan een aantal tips zodat je shirt lang mee kan gaan.

1. Het binnenstebuiten wassen
Was je Poloshirt altijd binnenstebuiten voor een optimale levensduur van het shirt. Waarom is dit belangrijk? Door het draaien van de wasmachine slijt elk kledingstuk iedere keer een klein beetje.

2. Maak gebruik van een waszak
Je kunt er ook voor kiezen om je Polo in een waszak te wassen. Op deze manier verklein je de kans op het pillen van je shirt. Pluisjes kunnen ontstaan door wrijving met andere kleding in de wasmachine.

3. Was je poloshirt op maximaal 40 graden
Was je Polo uiterlijk op 40 graden. Je kunt voor de juiste temperatuur altijd even het label checken.

4. Kan mijn polo shirt in de droger?
Het antwoord is kort maar krachtig: nee.