De beste foundation voor jouw huid!

0
557

Na ongeveer anderhalf jaar wachten mogen we eindelijk weer eens gaan feesten. De nachtclubs waren de eerste bedrijven die de deuren moesten sluiten en de laatste die de deuren ook weer open mochten doen. Het heeft voor veel van ons lang geduurd voordat we eindelijk weer eens naar een feest toe mochten, maar het mag eindelijk weer. Ik moet zeggen dat, los van de hele toestand eromheen, ik het erg fijn vind dat ik weer kan gaan stappen. Laatst dook ik even mijn make-up doos in om te kijken of ik nog wel alles had voor een avondje feesten. Helaas kon ik mijn oude foundation echt niet meer gebruiken. Ik besloot daarom om nieuwe te kopen en jullie hier ook wat tips over te geven. Wat is namelijk de beste foundation? Waar kan ik deze het goedkoopste vinden, en zijn er nog andere essentials die ik draag op de vrijdagavond?

 

Waar vind ik de beste foundation?

Het vinden van de beste foundation is geen makkelijke klus. Het is net zoals het vinden van de perfecte broek. De beste foundation die jouw beste vrienden gebruik zal waarschijnlijk minder goed staan op jou. Er zijn een aantal dingen waar je op moet letten. Allereerst is het belangrijk om te snappen dat foundation de basis vormt van je make-up. Met andere woorden, eigenlijk moet de foundation niet opvallen. Dat betekent dat je voor een kleur moet kiezen die goed past bij jouw huidskleur en misschien nog wat extra’s toevoegt. Je hebt foundation met een roze ondertoon die je gezicht wat meer laat stralen. Je hebt foundation met een gele ondertoon die je gezicht warmer maakt, en je hebt neutrale foundation. Let ook goed op jouw huid. Heb je een droge huid? Gebruik dan foundation op wat of olie basis. Heb je een vettige huid, dan kan foundationpoeder wel wat voor jou zijn.

 

Highlight juiste de mooie kanten.

Met foundation willen we enige oneffenheden weghalen, maar met een highlighter proberen we juist de mooiste plekken van ons gezicht te accentueren. Je hebt tal van producten die hierbij kunnen helpen. Het ligt er maar net aan wat je met de highlighter wilt accentueren. Zelf gebruik ik blush om wat meer kleur in mijn gezicht te gebruiken, maar je kan ook voor wat anders kiezen. Hier kan je zelf een klein beetje mee experimenteren. Ik raad het je wel aan om weer eens te gaan kijken naar je make-up doos voordat je weer naar een feest gaat. De kans bestaat dat ook jij een nieuwe highlighter en foundation kan gebruiken.