Dit is onmisbaar in je tuin!

0
236

Een goede verlichting is onmisbaar in je tuin. Er zijn verschillende soorten spots die je tuin volledig kunnen laten omtoveren tot een moderne en leefbare tuin. Dit zijn In-lite buitenspots, light pro buitenspots en suslight buitenspots. Deze spots zijn ook niet alleen een oplossing om je tuin te belichten, maar geven ook nog eens sfeer aan je tuin in het donker.

Verlichting in je tuin

Tuinverlichting zorgt niet alleen voor sfeer, maar zorgt ook voor veiligheid en zicht. Je wilt niet per ongeluk in de vijver belanden of finaal onderuit gaan, omdat het opstapje net even niet goed zichtbaar was. Zorg voor verlichting bij een opstapje, trapje, vijver of gevaarlijke hoekjes. Hierdoor kan je gevaarlijke situaties voorkomen. Daarnaast zorgt het ook voor sfeer in je tuin. Het maakt je tuin helemaal af! Misschien heb je net een nieuwe lounge set gekocht en wil je daar niet alleen overdags van genieten, maar ook in de avond. Sfeerverlichting zorgt ervoor dat je dag en nacht van je tuin kan genieten. Deze verlichting is te verkrijgen in een Tuinverlichtingswinkel. Op deze manier profiteer je tot het uiterste van een verlichte tuin. Wil je ook een extra tuin om van te genieten? Denk dan eens aan de buitenverlichting van in-lite. Hiermee krijg je in de avonduren of op de donkere dagen meer van je tuin te zien. Genoeg tijd om van je nieuwe lounge set te genieten dus.

Combineren van verschillende soorten verlichting

Je kan je tuin verlichten met drie verschillende soorten verlichting, namelijk in-lite, light pro en suslight. In-lite buitenspots is een duurzame en stijlvolle verlichting. Je kiest voor de beste kwaliteit. Alle buitenspots van in-lite zijn voorzien van de modernste en meest efficiënte LED-technologie. Mede daardoor zijn deze buitenlampen energiezuinig en duurzaam. Light pro buitenspots zijn niet enkel functioneel, maar hebben ook een stijlvolle uitstraling en zijn erg goed in het creëren van een intieme sfeer. Deze buitenlamp laten je lagere beplanting stralen en zorgt voor een prettige omgeving om buiten op het terras te zitten. 
Suslight buitenspots geven een geweldig lichteffect. Het zorgt voor een veiligere en opvallendere tuin. Het is ideaal voor het verlichten van grote elementen zoals paden, bomen, struiken en planten. Het heeft een lichtbereik tot maar liefst 6 meter. Deze drie verlichtingen zijn ook ideaal te combineren.

De komst van LED-lampen heeft ervoor gezorgd dat lichtbronnen tegenwoordig in verschillende kleurentemperaturen verkrijgbaar zijn. Daardoor is het niet meer zo vanzelfsprekend welke lichtkleur je voor je tuin moet gebruiken. Je kiest een kleur waarbij jij je ontspannen en comfortabel voelt.