Een frisse wind waait door mijn leven!

0
285
eethoek

Hoewel het buiten kouder wordt, en het waarschijnlijk deze week behoorlijk gaat waaien, bedoelde ik dit natuurlijk figuurlijk. Nog niet zo lang geleden ben ik begonnen bij een nieuwe baan waar ik veel energie van krijg. Het heeft er ook voor gezorgd dat ik eens ben gaan nadenken over alle andere dingen in mijn leven. Een daarvan is mijn gezondheid en de inrichting van mijn huis.

Verandering

Je hoort mensen wel eens zeggen dat verandering beweging in je leven brengt. In mijn geval is dat zeker waar. Naast dat ik mijn huis eens helemaal onder handen wil nemen, ben ik ook aan het kijken naar de aanschaf van een nieuwe auto. Toch heb ik besloten om alles rustig en stap voor stap te gaan doen. Te beginnen bij mijn eigen eethoek. Zelf heb ik een kleine eethoek. Iets waar ik helemaal geen problemen mee heb, hij is alleen niet meer van deze tijd. Ik wil graag een mooie nieuwe tafel en als ik eerlijk ben, zijn de stoelen inmiddels ook wel een beetje aan vervanging toe.
Ik moet eerlijk toegeven dat er een enorm groot aanbod is op internet. Keuzes maken is niet altijd mijn sterkste punt (ik ben nogal een twijfelaar) omdat je nou eenmaal weer een hele tijd vast zit aan je nieuwe aankoop en je je geld maar een keer uit kan geven. Daarom ben ik samen met een vriendin achter de computer gaan zitten. Vooral omdat ik geen zin had om heel veel verschillende winkels te bezoeken terwijl je het online allemaal net zo goed kan zien wat mij betreft. Na een tijdje heb ik besloten en ben ik erg blijk met mijn keuze. Nu alleen nog wachten tot de bestelling zal worden bezorgd.

Volgende stap

Hoewel ik zin heb om alles tegelijk te doen en te regelen, weet ik van mezelf dat dat niet de beste manier is om alles op een rijtje te krijgen. Ik heb daarom ook besloten om alles stap voor stap te doen. Zo ga ik nu eerst wachten tot mijn nieuwe kleine eethoek er is. Als ik dat allemaal naar mijn eigen tevredenheid heb neergezet, ga ik pas verder met de volgende stap. Wel weet ik al wat die moet gaan zijn. Omdat het wat meer inspanning kost, moet ik het wel wat beter gaan plannen. Ik wil namelijk een mooi nieuw kleurtje op de muren in mijn huis. Eerst maar eens een mooie kleur (of mooie kleuren) uit gaan zoeken.