Level up tijdens de kerst

0
315

De mooiste tijd van het jaar komt er weer aan. Zelf snap ik niet altijd waarom het zo genoemd wordt, ik vind het voornamelijk gewoon heel erg koud. Maar ik bedenk me dan dat we dit allemaal om andere redenen een mooie tijd kunnen vinden, zo reserveer ik deze tijd van het jaar altijd om aan mezelf te besteden. Het weer is guur dus ik blijf liever binnen en zet de led verlichting aan. En hoe kan je dan beter de kerstvakanties doorkomen dan in een totaal andere wereld, vol magie en actie. Games dus. In deze blog vertel ik je hoe je een level hogerop komt tijdens de feestdagen, zonder de gezelligheid te hoeven missen. Lees je mee?

De nieuwste spellen

Met kerst komen ook altijd de cadeaus weer om de hoek kijken. En dit is dan ook hét moment om een gaaf spel te vragen. Op dit moment van het jaar komen er altijd een hoop nieuwe spellen uit om de precieze reden dat er een hoop mensen vrij zijn rond de kerst en er dan dus gespeeld kan worden. Ik kan je nu geen spel aanraden omdat iedereen weer een andere voorkeur heeft of op een ander platform speelt maar als je zelf een beetje een beeld hebt van wat je gaaf vindt, kan je met een paar klikken op de knop iets nieuws vinden op internet óf laat je vrienden of familie iets leuks voor je uitvinden. Misschien komen zij wel met een doorbraak in jouw game leven, met iets waar je zelf nooit aan gedacht had.

Tover je set-up om in kerstsferen

Ik vind het persoonlijk ook altijd erg leuk en grappig om mijn bureau een beetje aan te kleden met kerstdecoraties. Zo leg ik een lichtstreng neer op de achtergrond van mijn bureau en staat er op de hoek een mini kerstboompje. Verder hangt er een groene en rode slinger om mijn gamingstoel en verder draait de radio zachtjes op de achtergrond alle kerst hits. Zo ben ik toch in feestelijke sferen maar is het niet te veel.

Tijd voor jezelf

En zo heb je de tijd aan jezelf tijdens de feestdagen maar kan je het gamen ook combineren met familie en vrienden. Je zou zelfs samen kunnen gamen! Als je een console hebt die dit toelaat, creëer je zo een ontspannen kerstavond vol plezier voor iedereen. Jouw game set up is in ieder geval klaar voor kerst dus daar kan het niet aan liggen en voor je het weet ga jij met een hoger level het nieuwe jaar in.