Een haarimplantatie ondergaan in Turkije

0
313

Alhoewel het al een lange tijd mogelijk is, zien we het de laatste jaren steeds meer voorbij komen, het uit laten voeren van een haarimplantatie. Er zijn tegenwoordig vele mensen die last hebben van geen tot weinig haargroei en hier graag iets aan willen veranderen. Met een haartransplantatie worden er haren verplaats van een donorgebied, zoals het been, naar de uiteindelijke eindbestemming. In de meeste gevallen kiezen mensen voor een haartransplantatie voor de haren op het hoofd, waarna het eindresultaat zal zorgen voor een volle bos met haar! 

In dit blog vertellen we je graag meer over het uit laten voeren van een haarimplantatie in Turkije, de verschillende behandelingen en wat hier het eindresultaat van zal zijn!

Verschillende behandelingen in Turkije

In Turkije zijn er verschillende behandelingen uit te voeren voor een haarimplantatie. Turkije is hier in gespecialiseerd en gebeurd het niet vaak in Nederland, net zoals het zetten van facings wat tegenwoordig erg populair is en andere behandelingen. Een haarimplantatie is populair bij mannen, maar kunnen ook vrouwen kiezen voor een haarimplantatie kiezen voor een haarimplantatie vrouwen. Met een juiste behandeling zal er een haartransplantatie plaatsvindne, of kun je bij laten zetten middels een haarimplantatie. 

Een bekende methode die veel gebruikt wordt bij het uitvoeren van een haarimplantatie, is de DHI methode. 

Kies voor een haartransplantatie met de DHI methode

Er zijn verschillende methodes die in te zetten zijn bij een haartransplantatie voor zowel mannen als vrouwen. De haren worden weggehaald van de zogeheten plek waar er ‘gedoneerd’ wordt, waarna deze bij een implantatie geheel worden geplaatst en bij een haartransplantatie worden bijgezet op de desbetreffende plek, in de meeste gevallen het hoofd. 

Een methode die erg veel gebruikt wordt voor een haartransplantatie, sneller is dan de FUE-techniek en beschikt over een sneller herstel, is de DHI methode. Met een DHI haartransplantatie maakt de specialist een combinatie tussen extractie en transplantatie. De specialist zal ervoor zorgen dat de geëxtraheerde haarzakjes rechtstreeks in op een juiste manier in de ontvangende gebieden worden ingebed. De haarzakjes worden hiermee getransplanteerd, waarna ze voortaan in dit gebied zullen groeien. Met een DHI haartransplantatie hoeft de specialist niet eerst verschillende incisies te maken, waardoor het hoofd rustiger behandeld wordt en het herstel ook sneller zal verlopen.

Wanneer je nu zelf niet tevreden bent met je haargroei, je beschikt over weinig haargroei of een andere reden hebt om een haartransplantatie te ondergaan, is het zeker aan te raden om je in te lezen in de behandelingen. Laat je informeren die specialisten die gespecialiseerd zijn in het vak en je advies kunnen geven, waarna je zelf een juiste keuze kunt maken voor een mooi en natuurlijk eindresultaat.