Een stylist

0
375

Bij een stylist denk je meestal gelijk aan een modestylist. Als je bijvoorbeeld een gala hebt of een ander belangrijk feestje of event en je weet niet wat je aan moet, dan ga je langs bij een modestylist. En al helemaal als je zelf niet zoveel verstand hebt van mode en dingen mixen en matchen is een modestylist de perfecte oplossing. Maar een stylist kan nog veel meer betekenis hebben. Denk bijvoorbeeld aan een woonstylist! Want niet alleen jij zelf wil er goed bijlopen. Ook wil je natuurlijk dat je huis er tip top uitziet. Het inschakelen van een woonstylist is helemaal niks geks. Er zijn jaarlijks heel veel mensen die hier gebruik van maken en die achteraf een prachtig mooi gestyled huis hebben!

Woonstylist

De taak van een woonstylist, ook wel interieurstylist genoemd, is het blij maken en helpen van mensen die moeite hebben bij het stylen van hun huis of kantoor. Weet je bijvoorbeeld niet welke kleuren je goed bij elkaar kunt matchen of heb je geen idee wat de beste manier van inrichten is voor jouw woonkamer of kantoor? Dan is een vrijblijvend gesprek met een interieurstylist de perfecte optie. Na dit eerste kennismakingsgesprek gaat de stylist aan de slag met jouw wensen en gebruikt daarbij ook zijn eigen inzicht en smaak. Na een aantal opzetjes te laten zien zullen er nog wat dingen aangepast moeten worden en kan het daadwerkelijk worden toegepast. Soms gaat het om wat kleine aanpassingen zoals een Gecoat tafellinnen over je salontafel heen of wat nieuwe kunst aan de muur. Maar soms zijn er grotere stappen nodig zoals een compleet vernieuwde wand of een nieuwe Regisseursstoel in de woonkamer. Na de grote aanpassingen is het tijd voor de final touch en dan is jouw huis helemaal ready to go!

Modestylist

Een modestylist kennen we allemaal wel van de bekende Nederlanders die over de rode loper lopen in een jurk van een bepaalde designer. Dit is dan ook meestal in samenwerking met een modestylist. Maar modestylisten zijn echt niet alleen voor BN’ers. Ook voor de “gewone” burger kan eens in de zoveel tijd een modestylist geen kwaad. Wil je bijvoorbeeld een hele nieuwe garderobe? Een modestylist kan je daarmee op weg helpen. Maar wat hierboven al is vermeld, ook voor een feestje, gala of bruiloft kan een stylist je helpen. Hij kijkt naar wat bij de gelegenheid past, bij jouw figuur en uitstraling. Vaak werken stylisten met kleding huren dus dan kan je het na je event ook weer gemakkelijk terug brengen bij de stylist.