Hoe maak je een industrieel interieur?

0
172

We willen allemaal wel wat en dat is helemaal niet erg. De wereld om ons heen in namelijk continu in verandering en we willen ons hier allemaal graag in meebewegen. Mee met de laatste trends, mee met wat de buurvrouw doet en ook mee met wat er in de VTwonen staat. Dat laatste is dan voornamelijk waar wij het over gaan hebben in deze blog, want jij hebt iets gezien in de VTwonen. Dit was hoogstwaarschijnlijk een industrieel interieur, anders ben je hier wel op een hele wonderbaarlijke manier belandt. Jij wil nu ook zo’n industrieel interieur, maar je stuit nog op wat dingetjes. Om te beginnen bijvoorbeeld hoe je zo’n industrieel interieur maakt. Het is helemaal niet gek dat je dit niet weet, en wij zijn er om je te helpen. Dat doen we dan ook in deze blog. Lees vooral verder als we je nieuwsgierig hebben gemaakt! 

Vloer

We zeggen het altijd; een interieur begint bij de vloer. De vloer zet de toon voor je hele interieur, het is de basis en hier zul je aan moeten toegeven. Doe dit dan ook. Besef je dat je geen industrieel interieur zult kunnen creëren zonder het gebruik van gietvloeren of iets dergelijks. Waar een landelijk interieur begint met een houten vloer en waar een chique modern interieur begint met een marmeren vloer, geldt dit voor een industrieel interieur bij een vloer met een betonlook. Het industriële effect wordt dan al makkelijk meegegeven en dit is écht de basis. Kijk eens bij Bruizt voor gave vloeren van dit kaliber. 

Accenten

Oké, nu is het tijd voor de accenten. De accenten maak je makkelijk industrieel, hier hoef je geen befaamde interieurstylist voor te zijn. Bij de accenten moet je vooral denken aan dingen als industriële kranen, opengelegde en zwart gemaakt leidingen en het gebruik van veel natuurlijke materialen. De materialen moeten lekker ruw en rauw zijn; bij voorkeur onbewerkt hout en metaal. Die accenten maken een industrieel interieur écht industrieel en zijn daarom ook wel echt onmisbaar. Doe je dit niet? Dan zul je op de blaren moeten zitten. Je hebt er zelf voor gekozen en wij hebben je geadviseerd, meer kunnen we niet doen. Je kunt ook hier weer voor op de site van Bruizt kijken voor inspiratie en alles wat je nodig hebt.