Hoge kwaliteit dekbedovertrekken voor hotels

0
387

Een lekker dekbed is net zo belangrijk als een mooi dekbed. Je wilt natuurlijk een goede nachtrust hebben, maar het moet er ook leuk uitzien. Dit kan voor in jouw woning zijn, maar er zijn ook dekbedovertrekken nodig in de zorg en in hotels. Het is dan handig als het dekbedovertrek hotelkwaliteit heeft. Dit moet goed schoon te maken zijn voor de schoonmakers, maar ook goed zijn voor je gasten. Je wilt de gasten graag nog een keer terugzien. Kijk bijvoorbeeld eens naar de dekbedovertrekken van www.zippe.nl. Hier vind je dekbedovertrekken voor zowel hotels als voor de zorg. 

Welke stof wil jij hebben?

Als je gaat kijken voor nieuwe dekbedden, dan zijn er vele soorten om uit te kiezen. Denk aan het verschil in afmeting, maar ook de kleuren en de stof. Je kunt ervoor kiezen om voor een fluweel stofje te gaan, maar vaak kiezen hotels ervoor om katoenen dekbedden aan te schaffen. Deze dekbedden liggen fijn en zijn gemakkelijk schoon te houden. Ook in de zorg zie je deze vaak terug. De kwaliteit van de dekbedden gaan lang mee. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je na elk jaar weer nieuwe aan kunt gaan schaffen. Zo kun je tot wel vijf jaar genieten van goede kwaliteit.

Gemakkelijk in gebruik

Je wilt de dekbedovertrekken gemakkelijk kunnen wassen. Het is namelijk niet fijn als de schoonmakers onnodig veel tijd kwijt zijn. Het opmaken wordt meestal door twee schoonmakers gedaan. Door middel van dekbedden met ritsen is dit probleem opgelost. Je hebt hierdoor razendsnel je dekbedden klaar voor gebruik. Dit kan gewoon door één persoon worden gedaan. Op deze manier ben je minder tijd kwijt én minder geld aan personeelskracht. De kwaliteit is van groot belang, aangezien je wilt dat gasten van een goede nachtrust kunnen genieten.

Dekbed met printjes en diverse kleuren

Op www.zippe.nl vind je allerlei dekbedovertrekken in diverse kleuren. Je kunt kiezen uit verschillende printen. Je kunt gaan voor een mooie vintage look, of een printje zoals een bloemenprint. Ook is het mogelijk om het simpel te houden, zoals een dekbed met streepjes of stippen. Het ligt er natuurlijk ook aan wat voor stijl je wilt uitstralen. Als je een strakke uitstraling wilt hebben met luxe, dan kies je waarschijnlijk voor een dekbedovertrek die wit is. Of dit nou voor een kingsize bed is of voor een normaal tweepersoonsbed. Het kan allemaal.