Instant picture frame maken met Instax

0
327

Wil jij altijd al jouw Instax camera gebruiken om instant picture frame te maken met eigen branding en logo? Dat kan door middel van Photoflyer. Zo personaliseer jij instant photos voor Instax. Instax is een camera die ter plekke foto’s afdrukt. De naam komt ook uit het Engelse woord instant. Met één druk op de knop leg je de leukste momenten vast van jou en jouw dierbaren.

Hoe werkt het?

Photoflyers zijn gemaakt met een gepatenteerd zelfklevend papier. Nadat de digitaal geprinte Instax sticker frames op de instant foto’s zijn aangebracht, zijn ze volledig aanpasbaar. Zo kan jij jouw eigen frame maken door middel van gepersonaliseerde sticker frames. Door jouw eigen stickers te personaliseren kan je volledig de frame naar eigen wensen aanpassen.

Tijdens het aanbrengen is het belangrijk om de speciale achterkant van de sticker frames te verwijderen. Vervolgens moet jouw instant picture frame geplaatst worden over de achterkant in de uitsparingen. Door de Instax sticker frame te vouwen wordt het verzegeld.
Mocht je visuele instructies willen ontvangen, is het mogelijk om op de website van Photoflyer op zoek te gaan naar de instructies. Hier is er een uitgebreide visualisatie weergegeven hoe het installeert. Verder staan er nog een aantal tips, om jouw foto uit te laten blinken.

Instax wide

Photoflyer werd voor het eerst geïntroduceerd voor de Instax wide om een instant picture frame te maken. Bovendien is de Instax sticker de meest gebruikte oplossing om je eigen foto’s te personaliseren. Dit komt mede door het feit dat de film twee keer zo groot is als andere modellen. Door het brede formaat kun je ook meer in beeld krijgen, wat ideaal is tijdens een groepsfoto! Dit model is ook volledig analoog, wat AVG-compliant is.
Het wordt aangeraden om de Instax wide 300 te gebruiken. Oudere Instax wide modellen worden ook ondersteund, maar het kan zijn dat er fouten optreden. Verder zijn er qua formaten de reguliere- en postcard formaat beschikbaar. De opties voor de wide camera zijn de afscheur coupon, duo afscheur coupon en multi afscheur coupon.

Instax mini

Dit is de miniformaat versie, waarbij er de keuze bestaat uit digitaal of analoog. Bij de digitale variant is het mogelijk om digitale camera met analoog printen te combineren. Het is zelfs mogelijk om vanuit je telefoon camera’s te printen. Als je kiest voor de analoge variant 
kan je vertrouwelijk foto’s schieten door middel van de instant picture frame. De ondersteunde formaten zijn de regulier portrait en landscape pocket formaat. De optie die hierbij mee komt is de afscheur coupon. Deze kun je weer personaliseren door de Instax sticker.