Je huis beveiligen, hoe doe je dat?

0
100

Heb je een nieuw huis, wil je je huis gaan verbouwen of wil je puur je huidige huis beter beveiligen? Dan heb je een aantal mogelijkheden die je kan overwegen. Het is belangrijk om je huis goed te beveiligen tegen bijvoorbeeld inbrekers. Je kan beter bepaalde dingen voorkomen dan dat je het laat gebeuren en achteraf denkt, had ik nou maar m'n huis goed beveiligd. Een aantal voorbeelden van een goede beveiliging zijn bijvoorbeeld: Beveiligingscamera's voor thuis met gezichtsherkenning, elektrische hekken met bewegingssensoren, beveiligingsgetrainde, aanvalsgetrainde honden, beveiligingssystemen die indringers kunnen detecteren met hittesensoren, beveiligingssystemen met spraakherkenning, beveiligingssystemen met touchscreens, beveiligingssystemen met gezichtsherkenning, beveiligingssystemen met vingerafdruklezers, beveiligingssystemen met elektronische sloten, beveiligingssystemen met 24/7 bewaking. In dit artikel gewoon we op een aantal van deze technieken dieper in. 

Alarmsysteem

Een alarmsysteem is een beveiligingssysteem dat bij een woning of bedrijf wordt geïnstalleerd om indringers te detecteren. Alarmsystemen worden geactiveerd wanneer een indringer een raam breekt, een deur opent of een object aanraakt. Alarmsystemen zijn vaak aangesloten op de telefoonlijn van een bedrijf. Bij een alarm kan een beveiligingsbedrijf worden gebeld. Een alarmsysteem huis is erg gemakkelijk te (laten) installeren.

Beveiligingscamera

Beveiligingscamera's of huisbeveiligingscamera's zijn apparaten die worden gebruikt om beelden op te nemen in huizen of bedrijfsruimten. Beveiligingscamera's gebruiken videocamera's om afbeeldingen of video's op te nemen op digitale opslagmedia zoals SD-kaarten, harde schijven, flashgeheugen of als digitale gegevensstromen over een computernetwerk. Een bewakingscamera wordt gebruikt om de activiteiten van mensen in huis of bedrijfspanden vast te leggen. De opgenomen video kan worden gebruikt om criminele activiteiten te identificeren.

Slimme sloten

Een slim slot is een slot dat is aangesloten op een netwerk. Slimme sloten worden bediend door een smartphone, tablet of andere computer met internet. Slimme sloten kunnen worden geprogrammeerd om te werken met een smart lock-provider of de gebruiker kan het slot bedienen met een smartphone.

Elektrische hekken met bewegingssensoren

Elektrische poorten met bewegingssensoren zijn beveiligingssystemen die worden geïnstalleerd bij de in- of uitgang van een woning of bedrijfspand. Elektrische poorten met bewegingssensoren zijn uitgerust met bewegingssensoren die worden geactiveerd wanneer ze beweging detecteren. Elektrische poorten met bewegingssensoren kunnen met een druk op de knop worden geopend.

Hond als huisdier

Honden zijn al duizenden jaren gedomesticeerd. Honden zijn gebruikt voor bescherming, jacht en gezelschap. Honden zijn ook gebruikt voor het hoeden, het trekken van lasten, het assisteren van blinden en voor zoek- en reddingsmissies. Honden zijn gefokt voor verschillende fysieke eigenschappen. De meest populaire hondenrassen zijn Labrador Retrievers, Duitse Herders, Golden Retrievers, Beagles en Teckels.