3 tips om jezelf snel aan te kleden in de ochtend

0
514

Veel mensen vinden het lastig om ’s ochtends vroeg op te staan. Een gevolg hiervan is dat ze overhaast de deur uit rennen met hun ontbijt nog in hun ene- en tandenborstel in de andere hand. Ben jij ook zo’n persoon dat vroeg in de ochtend een beetje meer moeite heeft met opstaan? Lees dan snel dit blog voor een paar verfrissende tips!

Leg de kleding van de volgende dag ’s avonds alvast klaar

Dit is echt een gouden oude, maar toch een goed werkende tip. Het spaart je namelijk al een enorme hoeveelheid tijd in de ochtend als je weet wat je aan gaat doen. Er zijn alleen wel een aantal dingen waar je rekening mee moet houden.

De meest belangrijke van deze factoren is natuurlijk het weer. Gaat het regenen en moet je kap laarzen aan? Sneeuwen? Schijnt de zon en kan je in een zomerjurkje met zonnebril de deur uit? Is het een mix van allemaal? Zou een beetje heftig zijn, alleen je weet het maar nooit hier in Nederland. Hoe dan ook, als jij de avond van te voren al naar het weer hebt gekeken kan je vast en zeker goed voorbereid de deur uit.

Accessoires matchen bij je outfit is key

Het enige wat je wilt voorkomen op het moment dat je dus jouw outfit van te voren al bepaald hebt, is dat je jezelf nog moet gaan bezighouden met de accessoires die je erbij gaat dragen. Maak daarom de volledige look compleet met tot in de puntjes verzorgde details.

Hierboven werd de zonnebril al even genoemd, mocht je nou geen leuke in je bezit hebben kan je altijd even naar Charlietemple.com. Daar hebben ze namelijk een groot assortiment in ontzettend leuke zonnebrillen! Maar behalve de zonnebril die matcht met jouw outfit kan je ook rekening houden met kettingen, oorbellen en ringen. Wissel ook eens af met een sjaaltje of haarband. Deze zijn namelijk helemaal in deze zomer!

Gebruik je een andere tas? Wissel deze dan op tijd

Niet iedereen wisselt elke dag van tas, maar er zijn mensen die geregeld een andere tas gebruiken dan de vorige dag. Het is ontzettend verstandig om alle spullen die dan in de oude tas zitten, over te plaatsen naar de andere tas. Op deze manier voorkom je dat je op het station staat zonder portemonnee, of naast je auto zonder sleutels. Zeg nou zelf, dit voorkomt een hele boel stress, toch?