De leren rugzak, praktisch en elegant voor zakenreizen

0
602
leren rugzak

Ik weet het nog goed. Op twaalf jarige leeftijd ging ik bepakt en bezakt op weg naar mijn eerste dag op de middelbare school. Ik had nog nooit zoveel verschillende boeken in mijn rugzak en viel dan ook bijna om. Hier kwam nog bij dat de oudere leerlingen de rugtas weleens over je hoofd heen gooiden of erop sprongen zodat je helemaal omviel. Gelukkig is die tijd voorbij. Als volwassenen hebben de meeste van ons een stuk minder gewicht in boeken wat we moeten meedragen naar werk. En daarbij zijn een stuk groter en sterker dan twaalf jarigen. Desondanks is voor velen van ons het dragen van tassen nog steeds een noodzaak voor ons werk. Zeker nu we steeds meer reizen voor ons werk. De beste rugzakken zijn daarom zowel elegant als dat ze draagbaar zijn.

Zakenreis

Wanneer je gaat reizen voor je werk zul je veel lopen. Op het vliegveld, door de stad waar je bent. Daarom is het belangrijk om effectief en efficiënt te reizen met bagage. Desondanks wil je ook een beetje elegant voor de boeg komen. Helemaal wanneer je naar zakenmeetings moet. Daarom bespreek ik in dit artikel een lijn van rugzakken die ideaal is zowel qua elegantie als bruikbaarheid.

Het antwoord zit hem namelijk in de leren rugzak. Leer is altijd een elegant en kwalitatief hoogwaardig materiaal. Vaak al gebruikt voor professionele schoudertassen zijn er nu ook steeds meer merken die leren rugzakken designs. Met een dergelijke rugzak kun je zo naar je professionele meeting op je zakentrip. Desondanks kun je de rugzak ook voor sportievere gelegenheden gebruiken.

Comfort

Het fijne aan leer is dat het erg sterk materiaal is. Daarom kun je een leren rugzak ook gebruiken om bijvoorbeeld te gaan wandelen. Het leer zal niet tegen je rug plakken want ze gebruiken vaak stof voor het ondersteunen. Je kunt dus de rugzak zowel voor avontuurlijke en sportieve gelegenheden als professionele gelegenheden gebruiken. Maar daarnaast is het ook een goed alternatief voor scholieren. Want ook al lijkt een leren rugzak een overdreven luxe blijkt het voor je kind vaak opvallend belangrijk wat voor rugzak hij meeneemt. Dit verschilt grappig genoeg per gebied in Nederland. In de randstad gaan alle scholieren met een andere specifiek merk rugzak naar de middelbare school dan in het zuiden van Nederland.

Het fijne van leer is dat het ook erg lekker zit. Dit komt goed van pas aangezien een scholier zoals ik al zei een gigantische hoeveelheid boeken moet meenemen naar school.