Mijn favoriete kledingitems

0
276
sendra laarzen

Soms heb je van die kledingstukken die gewoon perfect zitten. Die ene fijn jeans dit je altijd goed staat, die warme hoodie die je in de winter warm houdt of die fijne trainingsbroek waar je, je netflix avonden in doorbrengt.. Iedereen heeft wel zo’n favoriet kledingstuk die we honderd keer kunnen dragen en daarna nog steeds niet op uitgekeken zijn. In dit blog mijn favoriete kledingitems waarvan ik hoop dat ze nog lang mee gaan!

Zwarte hoodie

Een hoodie, niemand kan toch eigenlijk zonder dit kledingstuk? Een hoodie is gewoon perfect voor de avonden dat je even wilt relaxen, voor de dagen dat je niet weet wat je aan moet doen en vooral op de dagen dat het koud is. Op een koude dagen heerlijk op de bank wegkruipen in het hoodie is toch wel een van mijn geluksmomentjes en zeker in mijn zwarte hoodie. Ik heb er lang over gedaan om de perfecte te vinden. Warm, grote capuchon en vooral zacht van binnen. Maar gelukkig heb ik hem gevonden en hou deze nog zeker wel een tijdje bij me.

Nike Trainingsbroek

Nog zo’n kledingstuk wat iedereen wel in de kast heeft liggen, een trainingsbroek. Sinds een aantal jaar heb ik onwijs fijne en hij gaat nog steeds mee. Niet te dik maar ook zeker niet te dun en vooral perfect aan de bovenkant. Sommige trainingsbroeken hebben een koord. Op een of andere manier zitten deze toch altijd minder fijn dan met elastiek. En bij een trainingsbroek is het vooral van belang dat ze lang genoeg zijn. Die van mij voldoet aan alle voorwaarden!

Denim jeans

Een jeans.. Ik denk dat veel mensen wel kunnen spreken van een haat-liefde verhouding met hun jeans. Het is zo ontzettend moeilijk om er eentje te vinden die echt goed zit. Vaak zijn dit er maar één of twee in een hele kledingkast. Mijn kledingkast telt ongeveer 15 broeken waarvan er maat twee echt goed zitten en dat zijn mijn denim jeans. Op een of andere manier zitten deze broeken altijd perfect en ze passen bij elke outfit. Zoals bij bijvoorbeeld mijn fijne warme hoodie.

Sendra laarzen

Nog zo’n item waar ik niet meer zonder kan, mijn paar sendra laarzen. Vroeger toen ik in de tweede klas zat waren deze laarzen helemaal in. Iets te duur toen nog voor een scholiertje met niet zo heel veel zakgeld maar inmiddels ben ik alweer een paar jaar de trotse eigenaar van ze. Ik heb een bruin paar sendra laarzen en ze gaan overal mee naar toe. Ze passen gewoon simpelweg onder bijna iedere outfit en lopen heerlijk. Ik wil nooit meer zonder ze.
En zonder welk kledingitem wil jij nooit meer?