Met comfort en stijl op vakantie

0
222

Vind jij het lekker om op vakantie te gaan, en wil je van je vakantie genieten? Dan wil je comfort hebben. Comfort is voor iedereen natuurlijk anders en vaak relatief. De een neemt genoegen met een paar strandstoeltjes aan een meer en de ander wil een strandbedje aan zee met een cocktailbar naast zicht. In deze blog laten we je zien hoe je dit kan combineren en tot een stijlvolle vakantie kan komen.

Bekijk vooraf goed wat je nodig hebt

Als je weggaat kan je niet al je hebben en houden meenemen, daarom is het slim om eerst alle essentiële dingen in te pakken. Ga je op vliegvakantie? Dan neem je vaak een beperkt aantal dingen mee, zoals kleding en wellicht wat apparatuur (camera, opladers, enz). Ga je kamperen of met de auto weg? Dan kan en moet je vaak meer meenemen. Denk bijvoorbeeld aan een tent (of caravan), eigen kookapparatuur (BBQ/skottelbraai), stoeltjes, tafeltje, enz. Daarnaast wil je natuurlijk in stijl en comfort op pad gaan. Dit zorgt ervoor dat je vaak wel meer mee gaat nemen. Denk bijvoorbeeld aan een opblaasbare voortent of een lekkere ligstoel. Bij Stassar kan je gemakkelijk online producten bestellen die jou optimaal comfort bieden.

Geniet tijdens je vakantie

Wanneer alle voorbereiding zijn gedaan kan je vakantie beginnen. Deze begint meestal al met de reis zelf. De reis zelf kan vaak ook stressvol zijn, maar wij geven als tip mee: geniet vanaf het moment wanneer je reis begint. Zodra je denk dat je vakantie pas op bestemming begint, dan kan de reis automatisch als een ‘moeten’ gezien worden, waardoor deze juist stressvol wordt. Denk bijvoorbeeld aan je vliegreis, doen ondertussen leuke spelletjes, ga grote vliegtuigen bekijken, maak mooie plaatjes van de vliegtuigen enz. Met een kampeervakantie kan je spelletjes in de auto gaan doen, denk aan autobingo, kruiswoordpuzzels, of neem voor de zekerheid een tablet mee waarop je een filmpje kan kijken. Al deze dingen zorgen ervoor dat je reis al een vakantiegevoel geeft.

Wees niet bang om iets te vergeten

Vaak vergeet je wel iets op vakantie, denk aan je kussen, een oplaadkabel, o.i.d. Wees niet getreurd, vaak tijdens je reis (met de auto) of op vliegvelden kan je van alles kopen. Op vliegvelden kan het soms prijzig zijn, maar in een lokale grote supermarkt vind je zo een oplaadkabel voor je telefoon, en kan je gemakkelijk weer verder. Daarnaast kan je altijd kleding als kussen gebruiken, gewikkeld in je handdoek.