Terug in de tijd met speelgoed

0
296

Ze werden gevreesd, ze waren angstaanjagend. Maar gelukkig hebben wij er niets van meegekregen. Dat scheelt dan weer een beetje. Maar heel soms, echt heel soms, kan je ze toch tegen komen bij jouw in huis. Maar deze versies doen gelukkig niets, het enige wat ze kunnen doen is je laten schrikken. Maar dat overleef je dan wel weer. Dit zal je eerder overleven dan wanneer ze miljoenen jaren geleden op jouw pad kwamen. Je weet waarschijnlijk nu wel over welke dieren we het hebben. Inderdaad, we hebben het over dinosaurussen. Nu hoeven we ze niet meer tegen te komen. Maar misschien wel in de formaten die bijvoorbeeld Schleich maken. En dan hebben we het over speelgoed formaat.

 

Is jouw kleine ook helemaal geobsedeerd door deze gigantische dieren?

Veel kinderen vinden de dino's heel erg interessant. En dat is ook wel te begrijpen. Ze waren gigantisch groot. Sommige waren super eng andere zagen er weer lief uit. Dieren die eigenlijk op elkaar leken maar daarin ook totaal weer niet. Hoe kan dat toch? Ze komen ook altijd wel in spannende films voor. Maar kijken jouw kinderen ook al naar Jurassic Park? Waarschijnlijk nog niet. Op zulke momenten is het dan beter om ze zelf avonturen te laten verzinnen dan wanneer ze in de avond niet meer kunnen slapen omdat ze bang zijn dat er een dino voor het raam staat. Dat willen we natuurlijk ook weer niet. Dus heb jij straks een eigen Jurassic Parc in jouw huis staan?

 

Is jouw kind eerder van de enge of de minder enge dino's?

Je hebt natuurlijk super veel verschillende dino's rondlopen. En dan kan je ook nog eens de keus maken of je nu voor die enge grote dino's bent en je daar dol graag mee wilt spelen, of dat je het liever wat rustiger houdt en je lekker en gezellig met de planteneters bezig houdt. Zo zijn er wel honderden verschillende dino's waar jij uit kan kiezen. Of waar eigenlijk jouw kindje uit kan kiezen.

 

Of toch eerder de films dan het speelgoed?

Dat kan natuurlijk ook nog eens. Nu heb je voor kinderen ook nog best wel veel leuke kinderfilms die over de dino's gaan. Zo heb je ook nog keus om daar naar te kijken. Aangezien de winter er toch nog even is en er soms regenachtige dagen tussen zitten. Kan je bijvoorbeeld ook een keer een middag wanneer het totaal geen weer is om naar buiten te gaan om lekker op de bank een filmpje te gaan kijken.