Tijd voor een nieuw telefoon abonnement, tijd voor een nieuwe Nokia!

0
289
Nokia smartphone

Om de zoveel tijd is het dan toch echt nodig om een nieuwe mobiele telefoon aan te schaffen. Misschien niet heel duurzaam maar het blijft toch een elektronisch apparaat en die is nu eenmaal om de zoveel tijd aan vervanging toe. Is het niet omdat er iets het niet meer doet, is het wel zodat hij weer goed mee kan gaan met de nieuwste innovatie. Dat gaat natuurlijk allemaal ontzettend snel de laatste jaren. Met een telefoon die up-to-date is weet jij dat hij de internet verbinding aankan en is hij ook beter beschermd. Ook is het weleens lastig om dan meteen de juiste telefoon te vinden, met alle keuze en verschillende functies. Mijn tip? Ga voor een Nokia smartphone!

Waarom een Nokia?

Misschien vraag je jezelf wel af waarom juist een Nokia telefoon. Eén van de voornaamste redenen is dat, ook al is Nokia alweer een tijdje niet meer de grootste op het gebied van mobiele telefoons. Nokia is zeker één van de grootste in mobiele telefonie internet, zo groot zelfs dat zij één van de leveranciers van het nieuwe 5G wereldwijd zijn. 5G is natuurlijk het nieuwe super snelle internet dat er binnenkort aan zit te komen en om daarvoor goed voorbereid te zijn kan het een pluspunt zijn om bij lamp advies te kijken en dan ook meteen bij de bron hiervan de juiste telefoon aan te schaffen. Daarnaast is Nokia door de jaren heen flink vernieuwt en zijn ze de oude iconische mobieltjes, waarvan je het merk zou kennen, alweer flink voorbij geïnnoveerd.

Eigen ervaring.

In het begin was ik eerst een klein beetje sceptisch tegenover het merk Nokia. Ik kende Nokia al vanaf hun mobiele telefoontjes waarop je het spelletje “snake” kon spelen, daarna heb ik niet veel meer van ze gehoord. Dus toen ik een aantal jaren geleden toe was aan een nieuwe mobiel dacht ik er eerst aan om een Samsung of IPhone te nemen. Echter, op het moment toen ik de telefoon winkel binnenliep en tegen de nieuwe smartphone uitvoering van Nokia aanliep was ik meteen verkocht. Het design trok mij meteen en daarnaast bood het de juiste functies waar ik naar op zoek was. Na een kort gesprek met de verkoper heb ik ook uiteindelijk gekozen voor de Nokia. Ik had dan misschien niet veel ervaring met de smartphones van Nokia, maar dat Nokia goede en sterke mobieltjes ooit produceerde wist ik nog wel. Nu twee Nokia mobieltjes verder kan ik zeker zeggen dat ik geen spijt heb van mijn Nokia aankoop!