Al het gereedschap van Festool voor de kleine klus

0
272
Festool

In huis zijn er altijd wel diverse klussen te doen. Schilderwerk, schuurwerk, het plaatsen van nieuwe schuttingen, het zijn allemaal klussen die in de loop van tijd terug komen. Om deze klussen beter af te gaan, is er het gereedschap van Festool. De gereedschappen van Festool zijn te verdelen in verschillende categorieën. Zo is er gereedschap voor zaagwerk zoals een Festool geleiderails, schuurwerk, beschikt Festool over bepaalde stofzuigers in de bouw, en nog veel meer! In dit blog beschrijven we het gemak en de voordelen van al dit gereedschap met hoge kwaliteit!

Schuurmachines

Schuurmachines van Festool zijn er in diverse soorten en maten. De juiste kwaliteit met het juiste gereedschap zorgt ervoor dat je de klus goed en snel kunt afronden. Naast de standaard schuurmachines zijn er ook speciale schuurmachines te vinden, zoals de langnek schuurmachine, excenterschuurmachine, een vlak schuurmachine en nog veel meer. Er is keuze genoeg om het juiste gereedschap voor jou te vinden. Zo is er zelfs een optie om een schuurmachine aan te schaffen met een stofzuiger erbij, om met een taalpakket al jouw schuurklussen te doen. na deze klus zuig je snel en gemakkelijk het stof op met de bijgevoegde bouwstofzuiger! Al je opzetstukken goed ordenen helpt ook, dat kan bijvoorbeeld met een Festool systainer.

Zaagmachines

Op het internet en in bouwmarkten is er een groot aanbod in inval- en cirkelzagen. De zaagmachines van Festool beschikken over topkwaliteit. Zaagmachines zijn bijvoorbeeld ideaal wanneer je een nieuwe schutting of iets van hout wilt maken. Met een invalzaag heb je de mogelijkheid om  in het midden van de plaat te beginnen met zagen. Ook kun je door het precies afmeten van een houten plank, deze precies op een juiste lengte zagen. Met een handzaag zul je snel in de fout gaan door scheef of teveel te zagen, met een zaagmachine kan dit niet meer gebeuren!

Het voordeel van inval- en cirkelzagen is dat ze beschikken over een lange termijn van garantie. Meestal is dit 5 tot 10 jaar, waar je gewoon je geld terug krijgt wanneer er iets kapot is.

Bouwstofzuigers

Het slopen van muren, het puin en afval wat je produceert met verbouwen, het is allemaal op te lossen met een bouwstofzuiger. Bouwstofzuigers kunnen al het afval wat vrijkomt met verbouwen of klussen opruimen. Natuurlijk is het niet de bedoeling om expres alles op te zuigen, maar bouwstofzuigers kunnen zeker wel tegen grotere stukjes puin en ander afval. Dus bespaar even de stofzuiger van thuis, en haal een bouwstofzuiger in huis!

Naast verschillende soorten gereedschap, beschikt Festool bovendien van diverse accessoires voor dit gereedschap. Een apart mondstuk voor de bouwstofzuiger, een aparte zaag voor de zaagmachine, je vind het allemaal!