Top 3 van deze autonome kledinglijn

0
255

In deze tekst kun je je oriënteren in de kledinglijn van ‘kenzo’. Je kan dit merk direct herkennen aan de tijger die dit merk vertegenwoordigt. De tijger geeft mij het idee dat dit merk sterk in zijn schoenen staat en zichzelf wederom weer uniek maakt. Het merk is oorspronkelijk ontstaan in Tokyo en van daaruit krijgt het alsmaar door meer populariteit. Ik denk dat je dit merk heel leuk gaat vinden als je een beetje van de urban-stijl houdt. Het heeft elke collectie weer wat anders in aanbod en dat maakt het naar mijn idee ook interessanter. Ik wil namelijk persoonlijk iedere keer weer wat anders in mijn kledingkast. Daarnaast vind ik het ook heel leuk dat dit merk goed kan staan bij beide seksen. Tuurlijk, dit is slechts mijn mening en je moet het ook gewoon leuk vinden. Dit keer laat ik 3 items van het merk kenzo naar voren komen!

‘Bumbag Blauw’

Dit trok echt mijn aandacht omdat het echt zo’n buideltas is die mijn moeder vroeger bij haar zou hebben, alleen is deze hipper! Deze kende ik vooral van het merk Kipling en daar hadden wij ook andere tassen van. Ditmaal heeft de buideltas, of ‘bumbag’, een kleurrijke tijger als logo. Je kan er van alles in doen als je bijvoorbeeld op reis bent en je moet snel je paspoorten en reisdocumenten erbij halen wanneer je moet inchecken. Ook wanneer je snel wilt betalen, kan je direct bij je portemonnee en/of geld. Een ander voordeel is dat je continu je tas in de gaten kan houden, omdat het vooraan je romp is gevestigd. Diefstal is dan géén optie!

‘Sneakers Sonics Geel’

Deze sneaker wordt steeds gewilder en dat is begrijpelijk. De vorm en felle kleuren maken het als het ware een nieuw-ontdekte sportschoen. Het is echt een ander type schoen dan dat ik tot de dag van vandaag nog niet echt eerder hebben gezien. Het is naar mijn mening ook echt een model schoenen dat dit merk support in zijn eigenschappen.

‘Cosmetic Pouch Rood’

Dit artikel kan je vergelijken met een badtas. Het is ruim genoeg voor alles wat je nodig als je op vakantie gaat of als je ergens blijft slapen. De rode kleur van deze tas is, als het aan mij ligt, een goede combinatie met de dubbele zwarte ritsen en het witte logo van kenzo erop.

Ik hoop dat je door middel van mijn top 3 een beetje hebt kunnen inschatten of dit merk wat voor jou is. Mocht het helpen: naar verhoren schijnt dat als je iets van kenzo koopt je ook automatisch bijdraagt aan een beter milieu.