Alles wat je moet weten over heren strijkvrije overhemden!

0
417
overhemd

Als je van plan bent om nieuwe overhemden aan te schaffen dan is het slim om eens te overwegen om strijkvrije overhemden te kopen. Deze heren overhemden leveren je veel voordelen op en zijn van goede kwaliteit. Strijkvrije overhemden zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten. Tevens kan je ze voor aantrekkelijke prijzen vinden. Je kan een strijkvrij overhemd tegenwoordig vinden van elk bekend merk en zo weet je zeker dat je gewoon kan blijven rondlopen in je favoriete overhemden.

 

Wat zijn goede strijkvrije overhemden

Een goed overhemd heeft een goede pasvorm. Ongeacht je persoonlijke pas- of lengtemaat is er altijd een perfect overhemd voor je te vinden. Het is mogelijk dat je liever een ruimer en wijd zittend overhemd hebt of juist een strak gedetailleerd overhemd. Alles is mogelijk binnen de wereld van strijkvrije heren overhemden. Een goed overhemd is gemaakt van 100 procent katoen met een kleine hoeveelheid stretch erin verwerkt. Bij de beste overhemden zijn de katoendraden met een speciale behandeling behandeld en hierdoor blijven ze zonder te strijken strijkvrij. Ze zijn te verkrijgen in verschillende boordmaten van 37 tot en met maat 54. Tegenwoordig biedt elk kwaliteitsmerk strijkvrije overhemden aan. Zo kan je toch je favoriete merk blijven dragen zonder problemen met strijken en gekreukelde overhemden. Of je nou een leuk motief wilt of gewoon een simpel overhemd zonder poespas, alles is tegenwoordig kreukvrij verkrijgbaar. Tevens is het mogelijk om verschillende soorten kreukvrije overhemden aan te schaffen zoals casual, trendy, business of misschien wil je een extra lange mouw of juist een korte? Geen probleem, het is allemaal verkrijgbaar. Tevens bestaan er verschillende pasvormen zoals slim fit, dit is een extra slanke pasvorm, modern fit, dit is een getailleerde pasvorm, of een regular fit, de normale pasvorm. Zo weet je zeker dat je je geschikte kreuk- en strijkvrije overhemd gaat vinden. 

 

Hoe zorg je dat je strijkvrije overhemd in een topconditie blijft

Je was een strijkvrij overhemd net zoals ieder ander overhemd. Hierna hang je hem aan een hanger en op deze manier verdwijnen de grootste kreukels vanzelf uit je overhemd. Op het moment dat je je strijkvrije overhemd draagt dan zorgt je lichaamswarmte ervoor dat tevens de kleinere kreukels verdwijnen en ook niet meer terug komen. Ideaal dus als je een dag wilt rondlopen met een mooi glad overhemd! Het kost je ook nog eens geen extra werk en tijd.