Mijn dag

0
393

Mijn routine begint in de ochtend vroeg. Mijn wekker gaat af en dan blijf ik nog vijf minuten liggen. Dan gaat mijn tweede wekker af en kom ik eruit. Ik check mijn telefoon op berichten om te kijken of er nog wat bijzonders in de wereld is gebeurd. Daarna loop ik naar de badkamer en neem ik een douche. Ik kleed me aan en doe mijn make up en ga naar beneden. Dan pak ik een kop koffie en maak ik een ontbijtje. Ik scroll even over het internet en dan ga ik mijn tanden poetsen. Ik pak de auto en ga naar mijn werk.

Door de grauwe gangen

Op mijn werk loop ik door de lange saaie gangen. Dan valt mij iets op. Het kan allemaal wat mooier op kantoor. De gangen zijn saai met lelijke felle lichten. Zo ging ik op besled.nl kijken naar LED lampen. Hier vond ik leuke design lampen die goed paste in de gangen. Ik dacht dat de gangen ook wel een leuk kleurtje konden krijgen in plaats van grijs. Dus ook daarmee ging ik aan de slag.

Aan de slag

Ik gin met collega’s aan de slag met het verven van de muren dit klusje was snel gedaan omdat we genoeg collega’s hadden die het niet erg vonden om mee te helpen om de boel wat gezelliger te maken. Daarna ging ik met een ander team online kijken op besled naar die LED lampen. Zo kwamen er verschillende meningen uit. Niemand wilde die magazijn achtige lampen in het kantoor dus die schrapte we snel. Maar er waren wel leuke lampen die mooi aan de wand konden hangen. Die ook leuk passen bij de nieuwe muren. Zo gingen we gelijk aan de slag met he bestellen. Dit ging allemaal heel gemakkelijk met de geautomatiseerde site. Makkelijk betalen met idea, paypal of creditcard en klaar is kees. Dan alleen nog wachten op de bezorging. Die volgens de site ook snel zal arriveren.

Creatief zijn

Na deze klusjes ben ik weer onderweg naar huis gegaan. Het was een productief dagje. Ik ging maar is schoonmaken het was een rotzooi en ik moest de was nog doen. Nadat dat allemaal gedaan was ging ik maar is kijken wat ik zou maken voor het eten. Ik had niet veel meer in mijn koelkast. Dat werd dus de volgende dag boodschappen doen. Nu moest ik dan maar creatief zijn met wat ik had. Ik had nog een beetje kip en pasta. Ik dacht maak ik dat en maak ik zelf even rooie pesto en moet het goed komen.