Apple Black Friday is soms het hele jaar door

0
302

Black Friday is een fenomeen in Amerika. En we raken er ook in Nederland steeds meer aan gewend. Maar wat is Black Firday eigenlijk? Black Friday is de vrijdag na Halloween, meestal in oktober of november. Op deze dag doen veel mensen inkopen voor Kerst (en in Nederland voor Sinterklaas). De aanbiedingen zijn namelijk echt de moeite waard en kunnen je veel geld besparen. Dit jaar valt Halloween op 26 november 2020 en vlat Black Friday dus op 27 november. Maar dat wil niet zeggen dat je echt tot die tijd moet wachten om aan goede aanbiedingen te komen. Wat denk je van Apple Black Friday? Apple heeft het hele jaar door Black Friday deals. Wat denk je van een nieuwe iPhone?

Apple Black Friday is nu al!

De aanbiedingen op Black Friday zijn ongelooflijk! Je kunt echte koopjes scoren op echte merken. Merken die normaal gesproken niet echt meegaan in aanbiedingen en sales. Je kunt dan de beste merken aanschaffen voor de scherpste prijzen. Kijk! Daar kun je wat mee. Het is dan ook slim om je nu al te gaan oriënteren op de verschillende aanbiedingen. Online kun je nu al terecht voor Apple Black Friday. Apple Black Friday is zijn tijd ver vooruit.

Maak een lijstje en ga online

Om je goed voor te bereiden en om in november de beste koopjes te kunnen scoren is het slim om van te voren een lijstje te maken met de artikelen die je perse wilt scoren. Maak een lijstje met Kerst- of Sinterklaascadeaus. Met de namen erbij en het verlanglijstje ernaast. Ook je budget is hier echt van belang. Dan ga je online op zoek naar de beste Black Friday-deals. Je noteert welke deal je waar kunt vinden en wat de kosten zullen zijn. Zo kom je aan Iphone Black Friday voor de perfecte prijs!

Je kunt ook naar fysieke winkels

Je hoeft natuurlijk niet online te shoppen, wie weet is het in november weer normaal om lekker te kunnen winkelen in een leuke stad. Maar dat wil niet zeggen dat je je online niet kunt voorbereiden. Je kunt online de beste black friday deals vinden in de winkels. Zo kun je heel gericht op pad om je hele lijst in te kopen voor de perfecte prijs. Het voordeel van in echte winkels shoppen is dat je er echt een dagje uit van kunt maken. Het nadeel is dat het veel moeilijker is om je aan je budget en lijstje te houden.