Tijdloze en klassieke mode items voor dames

0
559
dames-coltruien

In de loop der jaren creëert iedereen haar eigen kleding stijl. De ene houdt meer van klassieke kleding items terwijl een ander juist meer van een simpele jeans houdt. Gelukkig maar anders werd het ook maar zo saai. Toch zijn er een aantal mode items die eigenlijk in elke stijl wel terugkomen en eigenlijk wel met iedere stijl gemixt kunnen worden. Benieuwd welke kleding items dit zijn? Je leest het hier!

Mantels

Een mantel is zo’n soort kleding item. Geen idee wat een mantel nu precies is? Een mantel is bedoeld als jas maar de dunne mantels worden ook wel eens binnenshuis gedragen. De mantel is altijd langer dan de heupen en valt meestal net tot iets boven de knie. Vroeger werd die mantel alleen gedragen door vrouwen met een hoge afkomst maar tegenwoordig zien we mantels in elke stijl terug. Zowel op een jeans als op een jurk of een rok, komt de mantel perfect tot zijn recht. Draag er een paar goede hakken of sneakers bij om het geheel helemaal af te maken. De mantel is verkrijgbaar in verschillende soorten stoffen maar voornamelijk de stoffen mantels was razend populair afgelopen seizoenen.

Coltruien

Nog zo’n kleding item die bij iedere stijl te matchen is, is de coltrui. Dames coltruien zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen. Met name de donkerblauwe en zwarte coltrui worden gezien als tijdloze mode items omdat dit specifiek kledingstuk ook weer overal bij te matchen is. Ben je op zoek naar een geschikte outfit voor op kantoor dan draag je de coltrui bijvoorbeeld op een kokerrok. Ben je jij op zoek naar een sporty & casuele outfit dan past de coltrui ook perfect op een jeans. Met een paar stoere hakken eronder maak je, je outfit helemaal af. Online vind je overigens een groot aanbod aan dames coltruien.

Kokerrok

Vroeger werd de kokerrok voornamelijk gedragen door dames op kantoor. Gelukkig hebben de kokerrok de laatste jaren een flinke ego boost gehad en zien we dit mode item steeds vaker op de catwalk verschijnen. De kokerrok wordt niet meer alleen bij de klassieke stijl gedragen maar ook als casual item weten de meeste mensen er wel raad mee. Een leuke kleding tip van ons! Combineer een coltrui met een kokerrok. Welke kant je verder uit wil met je outfit dat is helemaal afhankelijk van je schoenen. Met een paar hakken of andere nette schoenen onder je outfit kan je zo door naar kantoor. Met een paar goede sneakers eronder is dit een perfect outfitje voor een casual avondje uit.