De visgraat vloer; altijd een perfect design

0
308
visgraat vloer

Als je aan een visgraat vloer denkt, denk je dan aan een super hippe vloer die je in alle mogelijke houttinten en formaten kan laten leggen? Waarschijnlijk niet en zie je vooral statige oude panden voor je waar een geleefde vloer ligt van robuust hout en een glanzende toplaag. Gezien de lange geschiedenis van deze vloer is het niet zo gek dat je dit beeld direct in je hoofd hebt. Toch is het oubollige imago niet helemaal terecht. Tegenwoordig is de visgraat vloer helemaal terug van weggeweest en geef je een ruimte een ontzettend trendy look met deze vloer op de grond.

Het stoffige imago afgeschud

De tijd dat de visgraat vloer uitsluitend gelegd werd in statige gebouwen met chique uitstraling is gelukkig verleden tijd. Toch hebben veel mensen nog steeds dit stoffige imago voor ogen als je het over deze vloer hebt. Dat is erg jammer, want de laatste tijd zie je dat juist deze vloer ontzettend hip en populair is. De vloer is een heel belangrijk onderdeel van de ruimte en als je voor een visgraat vloer kiest zal je zien dat je gelijk een speelse en creatieve look geeft aan de ruimte. Het oude imago is dus niet meer terecht!

Een visgraat vloer die bij jou past

Het leuke van deze vloer is, naast dat het de ruimte een heel gaaf design geeft, dat je hem helemaal op jouw smaak af kan stemmen. Wil je een donkere of lichte vloer? Of ga je voor een echt creatieve look en laat je de visgraat vloer leggen in allerlei diverse tinten hout? En voor welke afmeting planken ga je? Hou je van een duidelijke houtprint op de plank of wil je de plank het liefst zo min mogelijk bewerkt hebben? Met een visgraat vloer kan je alle kanten op.

Passend bij ieder interieur

Ondanks dat de visgraat vloer een vloer is die er echt uit springt is deze goed te combineren met allerlei verschillende soorten interieurs. Het past bij een minimalistische look, maar ook bij een ruimte met een robuuste uitstraling. Voor welk interieur je ook kiest, een visgraat vloer zorgt altijd voor een perfect design. Je zal jarenlang veel plezier hebben aan deze vloer die heel gemakkelijk is in onderhoud. Simpelweg af en toe stofzuigen en/of dweilen en je vloer ziet er weer al nieuw uit. Deze vloer biedt dus alleen maar voordelen.