Doe je eigen nagels

0
263

Verwijder uw oude nagellak.

Gebruik een niet-aceton nagellakremover voor normaal polijsten, maar schakel over naar aceton als u hardnekkige kleuren of glitter nagellak moet verwijderen. Ik gebruik graag de instant polish remover waar je je vinger in de pot steekt en draait om de polish te verwijderen, maar alles wat je verkiest is prima. Een goed merk naggellak dat gemakkelijk te verwijderen is, is Yinger.

Trim / vijl je nagels.

Verwijder overtollige lengte met nagelknipper en vijl vervolgens met een nagelvijl om uw nagels in de perfecte vorm te krijgen. Welke vorm je kiest, is aan jou – ik ben gedeeltelijk in de “squoval” -vorm, kort en vierkant met gladde randen, omdat ik denk dat deze er het modernst en modernst uitziet. Ik hou ook van vierkante nagels. Maar nagelvorm is een persoonlijke keuze, dus doe wat het beste voor u werkt. Zie dit bericht van Glamour’s Beauty Blog voor illustraties van de verschillende nagelvormen.

Week je handen.

Het is een optionele stap, maar voor de volledige nagelsalonervaring, laat je handen 5 minuten in warm water weken. Voeg een eetlepel of twee geparfumeerde vloeibare zeep toe voor een heerlijke geur en wat bubbels. Dit zal je nagelriemen verzachten en ze voorbereiden op de volgende stap.

Duw je nagelriemen terug.

Ook een optionele stap als je nagelriemen niet te veel uit de hand lopen. Voor degenen onder u die niet bekend zijn met de nagelriemen, de nagelriem is het kleine stukje huid aan de onderkant van uw nagelbed. Het kan je nagellak soms in de weg zitten, dus het terugduwen van je nagelriemen is meestal een goed idee voor een uniform nageloppervlak. Gebruik een nagelriemstok om dit te doen, of in een snuifje, een ijslollystok volstaat.

Soms snijden ze je nagelriemen in professionele nagelsalons, maar ik raad het niet aan. Er is geen echte reden om je nagelriemen te knippen, het is riskant en het kan vaak leiden tot infecties of vuile handen. Wat je ook doet, snij je eigen nagelriemen thuis niet!

Gebruik een scrub om dode huid te verwijderen.

Gebruik een hand- of bodyscrub of maak zelf een eenvoudige scrub met een mengsel van olijfolie en suiker. Dit verwijdert dode huid uit je handen en zorgt ervoor dat ze zacht aanvoelen en er onberispelijk uitzien.

Bevochtig uw huid.

De volgende stap is om je favoriete handlotion of crème op te smeren. Mijn favorieten zijn Crabtree & Evelyn Rosewater Handtherapie en Jaqua Pink Buttercream Frosting Hand Creme. Cake Beauty maakt ook een geweldige handcrème die precies ruikt naar citroenschuimgebak.