Een mooie industriële lamp voor jouw bedrijf?

0
172

Ben je op zoek naar een echt aparte lamp, voor op jouw kantoor of in je bedrijfsruimte? Kies dan eens voor een industriële lamp. Deze lampen geven een stoere look aan je ruimte en kunnen met allerlei interieurinrichtingen gecombineerd worden. Een industriële lamp is er bovendien in diverse uitvoeringen, denk daarbij aan vloerlampen, hanglampen, plafondlampen, tafellampen en spots- en wandlampen. Er is heel veel mogelijk. Maar ook voor thuis kan zo'n lamp een mooie toevoeging zijn. 

Hoe is de industriële lamp ontstaan?

De industriële lamp is al ontstaan in 1750. Dit was het jaar, dat grote fabrieken gebouwd werden. De donkere grote fabrieksruimtes, met grote roestige bakken in lange rijen, moesten goed verlicht worden. In 1850 ontstond de gloeilamp en ook werden er toen grote metalen kappen ontworpen om deze gloeilampjes te beschermen: dit waren dus de industriële lampen. Nu weet je iets over het ontstaan ervan. Veel later werden er door ontwerpers allerlei variaties bedacht, en vandaag de dag is het echt een mode-object voor in vele interieurinrichtingen. Stap je wel eens een interieurwinkel binnen? Dan kom je de industriële lamp ongetwijfeld tegen.

Kies bijvoorbeeld voor een wandlamp

Wanneer je op zoek bent naar een industriële lamp kun je bijvoorbeeld kiezen voor een mooie wandlamp industrieel. Geef je woning een grappige twist met een zilverkleurige wandlamp industrieel of combineer hem met je design inrichting, waarbij je kiest voor een stijlvol zwart exemplaar. Ook zijn er versies gemaakt van donkerbruin duurzaam hout, dit geeft een warme look aan je interieur. Kijk zelf maar eens op internet, en laat je verras door alle ontwerpen. Wij kwamen een mooie vintage-lamp tegen met drie lichten gemaakt van metaal. Een super aparte lamp, die ook leuk is om iemand cadeau te doen. Wanneer je veel gasten ontvangt om te dineren, is het aan te raden om een plafondlamp te kiezen, een echte eye-catcher in je woning. 

Kijk online of ga naar de interieurzaak

Er zijn vele opties, kijk eens online of stap een interieurzaak binnen, die nu gelukkig, na de lockdownmaatregelen weer open zijn. Ga samen met een vriend of vriendin, en maak er gewoon een gezellige dag van, waarbij je misschien wel met zo'n prachtige lamp thuis komt. Of je nu een old school, design, moderne of klassieke stijl wilt creëren in huis of op het werk, met de industriële lamp kan het. En zelfs voor op het terras zijn ze verkrijgbaar!