Eet je fit

0
316

In deze gekke tijden is het niet vreemd als je veel bezig bent met een gezonde levensstijl. Veel sporten. Weinig stress. Daar hoort natuurlijk ook een gezonde voeding bij. En dan niet alleen komkommers, spinazie of ander groenvoer. Er zijn ook veel supplementen zoals eiwitten, vegan proteïnepoeders en repen op de markt die je kunnen helpen en ondersteunen bij een fit en actief leven. 

Shaken not stirred

Er is tegenwoordig een groot, divers en hoogwaardig aanbod van veganistische eiwitpoeders, eiwitrepen en andere 100% diervrije sportvoeding. Bij bijvoorbeeld Fitshe Shop vind je hier een breed assortiment van. Fit zijn betekent volgens hen namelijk niet alleen sterke spieren en uithoudingsvermogen hebben, maar ook aandacht aan jezelf besteden. Zo haal je het meeste uit je leven, als je liefdevol en consequent voor jezelf zorgt. Daarom bieden ze natuurlijke eiwitten en aanvullende voeding aan om je actieve levensstijl te ondersteunen. Welke producten zijn er allemaal en wat doen ze voor je? 

Sterk en fit

Zo is er Fitshe Strong & Fit bijvoorbeeld. Speciaal voor de sportieve vrouw samengesteld. Whey-eiwit is één van de meest populaire soorten eiwitpoeder en dat heeft een goede reden. Het is een licht verteerbaar eiwit dat alle negen essentiële aminozuren bevat die jouw lichaam niet zelf kan aanmaken. Het eiwit ondersteunt spierherstel en groei, ondersteunt gewichtsverlies en vermindert een hongergevoel. Om het gebruik zo handig mogelijk te maken, kan je met deze whey-eiwitten zelfs ook bakken en koken. De vegan proteïne poeder wordt gemaakt van gedroogde, gemalen gele erwten. Het is een favoriet onder veganisten en mensen die geen dierlijke eiwitpoeders kunnen verdragen. Het is ook hypoallergeen, waardoor het een veilige keuze is voor mensen met voedselovergevoeligheden of allergieën. Het erwten eiwitpoeder is heel geconcentreerd en daardoor een perfecte bron van essentiële aminozuren. Klinkt allemaal heel goed toch? Maar is het ook een beetje lekker?
 

Mag het een reepje meer zijn?

De vegan protein bars zijn heerlijk en komen in veel smaken. Zo zit er altijd een smaak bij die je lekker vindt. Zoals romige kokosnoot, volle chocoladesmaak of zachte vanille. Ze zijn lekker en handig voor onderweg, en zitten boordevol goede ingrediënten. Verder zijn ze 100% natuurlijk en hebben ze een pure smaak. Ook zijn ze hoog in vezels en zonder kunstmatige toevoeginge. Dus je kan wel zeggen dat het lekker én gezond is. Een perfecte ondersteuning bij een actief en druk leven. Waar je wel een steuntje in de rug bij kan gebruiken.