EPDM kopen om je dak te repareren? Dat doe je online!

0
95

Heb je de eerste flinke regenbui ook in je bijkeuken of in je schuur gemerkt? Daar moet je snel actie op ondernemen. Een lekkage is natuurlijk nooit fijn, maar het gaat ook alleen nog maar van kwaad tot erger. Het begint met een klein plekje en voor je het weet begint je hele platte dak in te zakken. En dát wil je natuurlijk te allen tijde voorkomen. Het is dan wel zo verstandig om de lekkage direct aan te pakken. Je kunt een noodoplossing zoeken, maar je kunt het (beter) ook gewoon direct goed aanpakken. Denk dan aan EPDM kopen en in één keer alles weer in orde maken. EPDM kopen doe je, natuurlijk, gewoon online. Dat is wel zo fijn. Je bestelt er direct EPDM contactlijm bij en voor je het weet is je dak weer waterdicht.

EPDM kopen doe je dus gewoon online

Je kunt EPDM kopen om je huidige dakbedekking te vervangen, maar je kunt ook EPDM kopen om een compleet nieuw dak op een nieuwe schuur, bijkeuken of veranda te maken. Je regelt dat gewoon online. Je kunt EPDM kopen en het (redelijk) gemakkelijk zelf verwerken. Je hebt er geen brander voor nodig om de naden goed met elkaar te verbinden. Daar is dan weer die speciale EPDM contactlijm voor.

Hoe houd je je dak in een goede conditie?

Voorkomen is altijd weer beter dan genezen. En dus kun je er maar beter voor zorgen dat je je dak in een goede conditie weet te houden. Dat doe je door je dak, met enige regelmaat, te controleren. Zorg daarbij wel altijd voor je eigen veiligheid. Klim op een ladder en bekijk het dak. Liggen er veel bladeren op? Ruim deze dan op. Zijn de goten verstopt? Haal deze dan leeg. Ga niet op het dak lopen als dat niet per se noodzakelijk is. Je zult net zien dat je het dak dan juist beschadigt.

Is jouw dak al geïsoleerd?

Als je toch je dakbedekking moet vervangen, dan is het direct een mooi moment om eens te kijken naar de isolatie van het dak. Zeker wanneer het hier gaat om een aanbouw met een plat dak. Je zult hier ook stoken en alle warmte stijgt zomaar door een ongeïsoleerd dak heen. Dat is, zeker met de huidige en toekomstige gasprijzen wel erg zonde van je geld. Dus als je toch bezig gaat, pak dat dan ook direct aan. Het zal echt verschil maken!