Met deze items breng je, je outfit next level!

0
522

Kijk je ook altijd op tegen die mannen die zo goed gekleed door het leven gaan? Die er zowel in een pak als casual outfit er gewoon helemaal gestyled uitzien? En probeer jij ook bewuster je outfit uit te kiezen maar is het je tot op heden nog niet gelukt? In dit blog een aantal items waarmee jij ook iedere outfit tot in de puntjes weet te stylen.

Een blazer

Wat voor kleding draag jij altijd op kantoor? Het tijdperk dat pakken en andere nette items verplicht waren is gelukkig verleden tijd. Toch kan nette werkkleding soms best nog wel eens goed van pas komen. Daarom is het handig om in ieder geval een net item in je kast te hebben hangen, ook al draag je deze nauwelijks. Je weet maar nooit waarvoor je het nodig gaat hebben. Een kledingitem waar je altijd goed mee zit is een blazer. Uiteraard moet deze blazer wel een goed passend model zijn en het liefst is een neutrale kleur zoals zwart, grijs of blauw.

Een horloge

Om je outfit net een beetje meer klasse te geven is een horloge het ultieme item om te dragen. Een horloge is klassiek, stijlvol en geeft net dat beetje meer. Het is een echte eyecatcher en ook nog een verkrijgbaar in ontzettend veel verschillende modellen. Van grote tot kleine modellen en van simpel tot complex, voor ieder wat wils zullen we maar zeggen.

Een blouse

De blazer kan je uiteraard ook vervangen voor een blouse. De blouse is een kledingstuk die je eigenlijk in iedere gelegenheid wel kan dragen. Zowel casual als zakelijk, een blouse kan aantal en overal op of onder gedragen worden. Ook perfect voor speciale gelegenheden zoals feestdagen, een bruiloft of andere bijzondere gelegenheid.

Een pet

Er zijn van die dagen dat je gewoon graag iets op je hoofd wilt hebben. Misschien is een bad hairday wel de oorzaak of heb je gewoon geen zin om je haar te doen. Een pet is dat de ultieme oplossing. Nog niet in het bezit van een toffe pet? Kijk dan eens bij goorin bros voor hun toffe petten collectie.

Een shirt met logo

Nog een item dat eigenlijk altijd kan is een simpel shirt met logo. Een basic shirt kan soms nogal saai en een logo brengt net even dat kleine beetje meer zonder dat het meteen teveel wordt. Nog geen tof shirt met logo? In de black bananas sale ga je zeker weten slagen!