De mooiste tuinsets voor deze zomer

0
356
tuinset

De zomer is al in volle gang in ons land en als we het weerbericht mogen geloven wordt het ook deze week stralend weer. Ondanks dat in de zomer vaak ook de vakantie valt het opvallend dat elk jaar steeds meer Nederlanders in eigen land blijven. En waarom ook niet? Voor het mooie weer hoef je het land niet meer uit en thuis is stiekem toch altijd het fijnst. Daarom grote kans dat jij deze zomer veel in je tuin te vinden bent. Maar heb je wel een fijn plekje om tot rust te komen in je tuin. Mocht je misschien nog wel op zoek zijn naar een nieuwe tuinset dan zetten we de mooiste hier voor je op een rijtje.

De textileen tuinsets

Een van de trends in 2019 is om in je tuin een woonkamer 2.0 te creëren. Met het mooie weer leven we steeds meer buiten alleen soms misschien we in onze tuin nog een beetje het comfort van de woonkamer. De tuinmeubels gemaakt van textileen lijken ontzettend veel op de meubels die ook binnen in huis staan. Textileen is alleen echt gemaakt voor buiten. Deze meubelen zijn gestoffeerd met een hoogwaardige kwaliteit stof die het perfect doet bij alle weersomstandigheden. Wat dacht jij bijvoorbeeld van een prachtige textileen bank met bijbehorende stoelen. Een bijpassende eettafel maakt dit geheel helemaal af.

De houten tuinsets

De houten tuinset blijft toch wel topfavoriet nummer éen en ook dit jaar zijn er weer prachtige exemplaren op de markt gebracht. Hout is een natuurlijk materiaal waardoor het perfect geschikt is voor in je tuin en het helemaal een wordt met de buitenruimte. Heb je een grote tuin? Dan is misschien een houten hoekbank perfect om de ruimte op te vullen. Daar de bank te bekleden met kleden en/of kussens maak je van deze hoek de ideale loungeplek. Zet een kleine tafel bij de bank neer om het geheel helemaal af te maken. Daarmee kom je die fijne zomeravonden wel door.

De kunststof tuinset

Wie is er nu niet bekend met de kunststof tuinstoelen? De kunststof tuinstoelen bestaan al sinds jaar en dag en voldoen prima aan alle eisen. Een kunststof is praktisch en zeer onderhoudsvriendelijk. De stoelen zien er in eerste instantie natuurlijk niet heel trendy uit maar met kussens of een kleedje is er heel wat van te maken. Daarnaast zijn de kunststof tuinstoelen inklapbaar en kunnen dus ook weer makkelijk worden opgeborgen.